Joululahjavinkkejä kylvyssä viihtyvälle

Viisi joululahjavinkkiä hänelle, joka rakastaa ylellisiä kylpyhetkiä.

1. Pehmeät kylpylakanat
Pehmeät kylpylakanat tuovat ylellisyyttä arjen keskelle. Onko lahjavalintasi tyylikäs jacquardkudottu pyyhe, vai pehmeä puuvillafroteesta valmistettu pyyhe kauniilla tupsuilla tai tyylikkäillä raidoilla. Suosikkimme löydät tuotemerkeistä ARC of Scandinavia, Hotel Selection ja Living.

2. Ylellinen kylpytakki
Täydellinen joululahja kylvyssä viihtyvälle on pehmeä kylpytakki. Voit valita lahjan saajalle käytännöllisen froteen, pehmeän mikrofleecen tai ylellisen ja silkinpehmeän kylpytakin. Vai olisiko kimono kuitenkin paras vaihtoehto?

3. Meikkipussi nahkaa
Tyylikäs nahasta valmistettu kosmetiikkalaukku on käytännöllinen joululahja, joka vaan paranee käytössä. Täydellinen matkalla ja kylpyhuoneessa.

4. Jouluinen tuoksukynttilä
Meiltä löydät useita tunnelmaa luovia tuoksukynttilöitä. Miksi et sytyttäisi tuoksukynttilää myös kylvyn ajaksi. Valitse kaunis tuoksukynttilä, joka tuoksuu myskille, vaniljalle tai omenalle ja kanelille.

5. Käsintehty hierontasaippua
Käsintehdyt hierontasaippuamme toimivat sekä saippuana, että pesusienenä. Hierontasaippuat vaahtoavat hyvin ja stimuloivat ääreisverenkiertoa. Vinkkimme jouluun on hierontasaippua Crispy Winter, joka sopii tuoksunsa puolesta jouluun ja talveen.