Joululahjavinkit sisustajalle

Viisi joululahjavinkkiä hänelle, joka rakastaa sisustamista.

1. Kaunis maljakko
Sisustusta rakastavalla ei koskaan voi olla liian monta maljakkoa. Yhdistele kauniita lasimaljakoita keraamisiin maljakoihin, mitä enemmän maljakoita sen tyylikkäämpää. Tämän hetken suosituin trendi on eläinkuosit ja lasimaljakot messinkisillä yksityiskohdilla.

2. Täydellinen jakkara
Tyylikäs jakkara on täydellinen sisustuselementti. Valikoimistamme löytyy samettisia jakkaroita, letitettyjä jakkaroita sekä tyylikkään pörröinen jakkara. Jakkara on täydellinen joululahja sisustusta rakastavalle!

3. Tyylikäs matto
Oikein valittu matto viimeistelee niin olohuoneen, keittiön kuin myös makuuhuoneen sisustuksen. Tutustu ylellisiin villamattoihimme sekä trendikkäisiin juuttimattoihin, jotka sopivat täydellisesti sisustusta rakastavalle joululahjaksi.

4. Kaunis sivupöytä
Tyylikäs sivupöytä on oiva lahjavalinta sisustusta rakastavalle. Sivupöytä toimii hyvin yöpöytänä kuten myös alustana kauniimmille sisustusesineille. Kaunis sivupöytä on jokaisen sisustusta rakastavan toivelahja. Tutustu marmorista valmistettuihin sivupöytiimme, jotka sopivat huoneeseen kuin huoneeseen.

5. Kaunein lampaantalja
Mahtavat lampaantaljamme ja lampaantaljajäljitelmämme ovat tyylikkäitä sängyn päällä, sohvalla, tai tuolin selkänojalla. Valikoimistamme löydät niin aidot lampaantaljat, kuten myös lampaantaljajäljitelmät useassa eri värissä.