Luo ihana kevätpetaus kauniilla pastelleilla!

  Aluslakanat

  Lakanassa tulee olla miellyttävä nukkua ja sen tulisi tuntua miellyttävältä iholla. Varmista, että valitset laadukkaan lakanan, joka on kestävä ja sopii petauksesi tyyliin. Valikoimastamme löydät runsaasti eri värisiä ja kokoisia aluslakanoita monissa eri materiaaleissa, kuten satiini, percale tai flanelli – tutustu laajaan lakanavalikoimaamme ja löydä oma suosikkisi.

  Percale
  4 tuotetta

  Aluslakanat

  Laadukas Lakana Hyviin Yöuniin

  Hyvä yöuni on tärkeää arjen sujuvuuden kannalta, ja paras tunne onkin päästä puhtaaseen, vastapedattuun sänkyyn ennen nukkumaanmenoa. Vietämme monta tuntia sängyssä joka yö, joten on erityisen tärkeää käyttää lakanaa, joka on sekä kestävä että mukava nukkua.

  Aluslakana Eri Väreissä Ja Materiaaleissa

  Valikoimastamme voit valita aluslakanoita monissa eri väreissä ja materiaaleissa. Mitä valitset, riippuu täysin omista mieltymyksistäsi. Toiset suosivat materiaalin ja värin valitsemista vuodenaikojen mukaan, kun taas toiset kiinnittävät yleisesti enemmän huomiota mukavuuteen ja laatuun tai siihen, että lakana sopii makuuhuoneen yleiseen tyyliin.

  Puuvillalakana, kuten jersey-lakana, on kestävä, hengittävä eikä sähköisty. Aluslakana egyptiläisestä puuvillasta säilyttää kauneutensa pesusta toiseen. Flanellilakana on myös suosittu, sillä siinä on harjatut kuidut, joka tekee materiaalista ihanan pehmoista. Erityisen hyvin se sopii hieman viileämpiin öihin, koska muotoon ommellut flanellilakanat tuntuvat iholla ihanan lämpimiltä ja pehmeiltä.

  Jos taas haluat arjen luksusta makuuhuoneeseen, satiinilakana on hyvä vaihtoehto. Satiini on kiiltävää, korkealaatuista ja luo eksklusiivisen ilmeen samalla kun on kevyt, pehmeä ja kestävä. Percalesta valmistetut aluslakanat ovat kudontatekniikkansa ansiosta hyvin kestäviä ja tuntuvat samasta syystä myös iholla suhteellisen viileältä. Siten Percalelakana onkin täydellinen valinta lämpimiin kesäöihin.

  Muotoon Ommeltu Lakana, Jerseylakana Ja Patjansuojus

  Valittavanasi on useita erilaisia lakantyyppejä. Joustava muotoon ommeltu lakana on suosittu asiakkaidemme keskuudessa sen monipuolisuuden vuoksi, sillä se pysyy hyvin paikoillaan. Hotellitunnelmaa makuuhuoneeseen voi tuoda valitsemalla helmalakanan, joka ulottuu lattiaan asti ja luo yhtenäisen ilmeen petaukseesi. Tietenkin meillä on myös ihan tavallisia lakanoita, muotoon ommeltuja lakanoita sekä moottorisänkyyn tarkoitettuja patjansuojuksia ja lakanoita.

  Lasten Ja Vauvojen Lakanat

  Meillä on laaja valikoima lasten ja vauvojen lakanoita eri materiaaleissa, väreissä ja ko'oissa. Riippumatta siitä, tarvitsetko lakanasettiä vaunuille, pinnasängylle, lasten sängylle tai normaalikokoiselle patjalle, löydät sen meiltä. Meiltä löytyy pehmeitä ja mukavia jersey- ja flanellilakanoita lastensänkyihin sekä erilaisia patjansuojia.

  Laaja Valikoima Aluslakanoita

  Hemtexiltä löydät laajan valikoiman aluslakanoita eri kokoisina, eri väreissä ja materiaaleissa. Valitse suosikkivärisi ja varmista hyvät yöunet! Jos olet epävarma siitä, mitä valita, olemme aina käytettävissäsi! Tutustu valikoimaamme ja hanki aluslakanat makuuhuoneeseen verkkosivuiltamme tai tule käymään liikkeissämme, niin autamme sinua!