Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti
Lyhty luonnonväri - ø18,5x49 cm luonnonväri - 1
Lyhty luonnonväri - ø18,5x49 cm luonnonväri - 2
Lyhty luonnonväri - ø18,5x49 cm luonnonväri - 3
Lyhty luonnonväri - ø18,5x49 cm luonnonväri - 4
1 / 4
Lyhty luonnonväri - ø18,5x49 cm luonnonväri - 1 - Pikkukuva
Lyhty luonnonväri - ø18,5x49 cm luonnonväri - 2 - Pikkukuva

Jute

Lyhty luonnonväri - ø18,5x49 cm

99,95 €
Pyöreä kynttilälyhty, juuttia.
Verkkokaupan varasto - vain muutama jäljellä
Toimitusaika: 6-9 arkipäivää
Hinta voi vaihdella tulevissa tuotteissa
Pyöreä kynttilälyhty, juuttia. Koristeellinen kynttilälyhty, jossa lasipidike joka suojaa kynttilää. Kynttilälyhty voidaan sijoittaa lattialle, hyllylle tai pöydälle. Tyylikäs kynttilälyhty luonnonmateriaalista, joka antaa hienon heijastuksen huoneeseen ja on kaunis sisustusyksityiskohta silloinkin kun sitä ei käytetä. Korkeus ilman kahvaa: 49 cm. Korkeus kahvan kanssa: 64 cm.
 • Väri: luonnonväri
 • Pituus: 25 cm
 • Leveys: 25 cm
 • Korkeus: 49 cm
 • Paino: 1320 g
 • Tuotenumero: 184782070

TOIMITUKSET

HEMTEX-MYYMÄLÄÄN – AINA ILMAISEKSI*  

 • KLIKKAA & NOUDA
  Varaa haluamasi tuotteet Hemtex-myymälästä ja nouda ne jo 3h kuluttua. Voit maksaa ne etukäteen verkkokaupassa tai myymälässä noudon yhteydessä. Varauksesi säilyy 48 h | Verkossa maksettu varaus säilyy 14 vrk.
 • TOIMITUS MYYMÄLÄÄN 
  Jos haluamiasi tuotteita ei löydy lähimyymälästäsi, voit tilata ne sinne keskusvarastoltamme valitsemalla kassalla nouto myymälästä. Toimitusaika 6-9 työpäivää. 

* Ei koske huonekaluja. Huonekalujen toimitus myymälään maksaa 9,90 €. Tätä maksua ei palauteta, mikäli asiakas palauttaa tuotteet.

TOIMIPISTEESEEN: POSTI 4,95/ ILMAISEKSI  
Ilmainen toimitus klubilaisille yli 60 €:n tilauksiin. 
Toimitusaika 6-9 työpäivää.

Huom! 2.7.2024 alkaen tehtyt tilaukset toimittaa Posti.

KOTIINKULJETUS:

 • Posti Standard 14,95 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää.
  Postin Kotipaketti -palvelulla päiväsaikaan. 

 • Suurille huonekaluille alk. 149,00 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää. 
  Toimitetaan päiväsaikaan. 

Huomioithan, että jotkin tuotteistamme voidaan toimittaa vain myymälään tai kotiinkuljetuksella. Ostoskorivaiheessa kassalla näet, mitkä vaihtoehdot ovat tilauksellesi tarjolla.

Noutamaton paketti

Pakettisi säilyy valitsemassasi noutopisteessä 7 vuorokautta. Voit pidentää säilytystä 7 vuorokaudella Postnordin applikaatiossa, jolloin kokonaissäilytysaika on 14 vuorokautta. Huomioithan, että veloitamme 15 euroa (sis. alv.) posti- ja käsittelykuluja noutamattomista postipaketeista, jotka palautuvat meille Postnordin noutopisteestä. Maksu veloitetaan samalla tavalla, jolla tilauksesi tehtiin. Mikäli kadut ostostasi sen jälkeen, kun se on sinulle lähetetty, nouda pakettisi normaalisti ja tee sen jälkeen palautus. Muutoin pakettisi palautuu meille noutamattomana ja perimme noutamattoman paketin palautuskulun automaattisesti.

PALAUTUKSET 

Näin palautat myymälään: 
Ota tuotteet ja pakkaukset mukaan myymälään ja anna puhelinnumerosi.
Myymäläpalautus on aina ilmaista. 

Näin postitat palautuksen:  
Lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hemtex.fi niin lähetämme sinulle sähköpostitse tarvittavat palautusdokumentit. Tulosta dokumentit ja lähetä paketti meille.

*Huomioithan, että eri tuotteillamme voi olla eri palautusoikeus esimerkiksi hygieniasyista tai koon vuoksi. Suuret tuotteet ja huonekalut sekä tuotteet, joiden koko ylittää 120 cm voi palauttaa vain myymälään. Katso täydelliset palautusehdot tästä (kohta 10.).

Suosittelut