Valitut pussilakanasetit flanellista

Valitut pussilakanasetit flanellista ota2

maksa1

OSTOKSILLE
TUTUSTU

Valaisimien uusi Funkle-mallisto

Tutustu uuteen Funkle-valaisinmallistoon, joka on saatavissa vain Hemtexiltä. Tyylipuhdas design ja yksinkertainen ulkomuoto tekevät valaisimista ajattomia ja moneen tyyliin sopivia. Nämä valaisimet ovat kaunis yksityiskohta sisustuksessa sellaisenaan, sopivat hyvin yhteen ja ovat helposti yhdistettävissä sesongin mukaan moneen eri sisustustyyliin. Löydät valikoimasta kattovalaisimia, ripustusjohtoja, pöytävalaisimia, lattiavalaisimia sekä LED-polttimoita ja LED-koristevaloja. Tutustu nyt ja lue lisää.

TUTUSTU
Eden Stonewashed 2kpl 59,95

Pussilakanasetti Eden Stonewashed 2kpl

59,95

OSTOKSILLE
Paljon verhoja -30%

Paljon verhoja

-30%

OSTOKSILLE
Hotel Selection -pyyhkeet -30%

Hotel Selection -pyyhkeet

-30%

OSTOKSILLE

Samettiverho Mali

2kpl 49,95

OSTOKSILLE
Pöytä- ja kaitaliinat -30%

Pöytä- ja kaitaliinat & tabletit

-30%

OSTOKSILLE
Inspiroidu & ihastu

Pink Party -sisustustrendi

Syksyn Pink Party -trendi juhlistaa elämää rohekealla, leikkisällä ja ekstravagantilla tavalla. Se tuo kotiin ylellisen väriskaalan punaisen eri sävyjä aina vanhasta roosasta tummaan munakoisoon asti.

Tyylin muotokieli on pehmeää ja pyöristettyä ja tekstiileissä tilaa saavat erityisesti ylellinen sametti ja velour. Viimeistele sisustus mustilla ja kultaisilla yksityiskohdilla, jotka toimivat katseenvangitsijoina ja keskustelunavaajina.

Inspiroidu & ihastu
Keinoturkishuovat -40%

Keinoturkishuovat

-40%

OSTOKSILLE
Kuitupeitot & -tyynyt -40%

Kuitupeitot & -tyynyt

-40%

OSTOKSILLE
Tuoksutuotteet

Tuoksukynttilät & huonetuoksut

-40%

OSTOKSILLE
Lue lisää

Uutuus! Little Roomies -tapetit

Tutustu nyt upeaan suloiseen Little Roomies -tapettimallistoon, jonka harmoniset sävyt ja leikkisät kuosit luovat tyylikkään ilmeen perheen pienimpien huoneeseen. Tapettien kuosit toistuvat Little Roomies -sarjan tekstiileissä, jolloin voit luoda kauniin rauhallisen yhteneväisen sisustuksen. Nämä helppoasenteiset non-woven laatutapetit on valmistettu Ruotsissa, jossa tapetinvalmistuksella on pitkät perinteet.

Lue lisää

Jaa tyylisi kanssamme

Suosikit
Kirjaudu