Painopeitto 5kg Pearl

Painopeitto 5kg Pearl

Viileä painopeitto, joka voi rauhoittaa ja vähentää stressiä. Peiton paino syntyy pienistä helmistä (silicone pellets), jotka on ommeltu peiton sisään pieniin pusseihin. Painon ansiosta peitto on lähempänä vartaloasi ja tunnet miellyttävän paineen tunteen kehoasi vasten. Tunne muistuttaa halausta tai hierontaa. Tämän ansiosta aivot erittävät hormoneja, kuten serotoniinia ja oksitosiinia. Ne saavat sinut voimaan paremmin, ja stressihormoni kortisolin tuotanto vähenee. Positiivisia vaikutuksia on useita: verenpaine saattaa laskea, hengitys tasaantua, turvallisuudentunne kasvaa ja levottomuus vähentyä. Nukut yön paremmin ja heräät virkeänä uuteen aamuun! Peitto sopii myös torkkupeitoksi sohvalle. Peittoa oi pestä 60 asteessa, varmista kuitenkin, että pesukoneesi kestää painopeiton painoa.

Valitse peiton paino oman painosi mukaisesti. Peiton tulisi olla noin 10–15 % oman kehosi painosta. Jos painat 70 kg, valitse 7 kg peitto. Otathan huomioon, että kaikilla on omat mieltymyksensä, ja joillekin sopii suositeltua kevyempi tai painavampi peitto.

Materiaali
- Päällinen 100% puuvillaa. 200CT - Ohut pehmeä polyesteripeite, helmien ja päällisen välillä - Täyte: Silicone pellets

Käyttö: Käyttö: Välttääksesi loukkaantumisia selässä tai hartioissa, suositellaan että painopeitto sijoitetaan sängylle, jonka jälkeen pujotetaan pussilakana vähitellen. Mikäli sinulla on ongelmia sydämen tai keuhkojen kanssa tai jos sinulla on DBS, suosittelemme, että käännyt ensin lääkärisi puoleen ennen kuin käytät painopeittoa. CURA ei suosittele painopeittoa alle 2-vuotiaille lapsille ilman lääkärin suositusta.
169 €