Basic rullaverho 25mm moniväri - customized moniväri - 1
Basic rullaverho 25mm moniväri - customized moniväri - 2
Basic rullaverho 25mm moniväri - customized moniväri - 3
1 / 3
Klubi: Osta 2, saat -30%
Räätälöi tuotetta
Basic rullaverho 25mm moniväri - customized moniväri - 1 - Pikkukuva
Basic rullaverho 25mm moniväri - customized moniväri - 2 - Pikkukuva
Basic rullaverho 25mm moniväri - customized moniväri - 3 - Pikkukuva

Made to measure, Dekosol

Basic rullaverho 25mm moniväri - customized

Alkaen 38,96 €
Edullisin mittatilaustyönä valmistettava rullaverhomme.
Verkkokaupan varasto - tuotetta saatavilla
Toimitusaika: 4-5 viikkoa
Tämä tuote on räätälöitävä ennen ostamista. Tee värivalinnat, mukauta kokoa ja lisävarusteita siirtyäksesi eteenpäin ostoprosessissa.

Jäsentarjous: Valitut tuotteet osta 2, saat -30%

Mix & Match! Tarjous koskee sänkyjä, sängynpäätyjä, säilytyspenkkejä, mattoja ja mittatilausaurinkosuojia ja on voimassa vain 23.6.24 asti sinulle, joka olet jäsen tai liityt jäseneksi Club Hemtexiin. Voit sekoittaa tuotteita keskenään haluamallasi tavalla. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Liity klubiin tästä

Alennus annetaan kassalla

Edullisin mittatilaustyönä valmistettava rullaverhomme. Sisäputken halkaisija on 25 mm, ommeltu kuja alareunassa piilotetulla muovisella pohjalistalla. Maksimikoko on 180 x 300 cm. Toimitetaan valkoisilla seinäkiinnikkeillä ja muovisella ketjuvetimellä. Lisävarusteena on saatavana ruostumattomasta teräksestä valmistettu rullaverhon ketjuvedin ja koristeellinen pyöreä alumiininen pohjalista. Saatavana viidessä eri värissä niin valoa suodattavalla, pimentävällä ja läpinäkyvällä kankaalla.

Vinkki - kun ostat tuotteen myymälästä, varmista, että kotona ottamasi mitat ovat oikein. Suosittelemme, että otat mukaan kuvan, jos mahdollista, jotta voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää, kuinka mittaat oikein tästä.

Toimitusvaihtoehdot

Nouto myymälästä – nouda tuotteet valitsemastasi Hemtex-myymälästä. Mittatilaustuotteiden toimitusaika on noin 4-5 viikkoa.

Kotiinkuljetus henkilökohtaiseen osoitteeseen PostNordin välityksellä. Mittatilaustuotteiden kotiinkuljetus on aina saman hintainen tuotteesta riippumatta, 30 €. Toimitusaika on noin 4-5 viikkoa.

Huomioithan, että vaihto- ja palautusoikeuskäytäntömme eivät koske mittatilaustuotteita. Teethän tilauksesi huolella, jotta tekemäsi tilaus varmasti vastaa tarpeitasi!

Miten mitata?

Määritä lopulliset mitat: Antamasi mitat ovat valmiille rullaverholle, sisältäen kiinnikkeet.

Valitse asennuspaikka: Rullaverho voidaan asentaa joko ikkunan ulkopuolelle tai karmin sisäpuolelle.

Mittaa oikein ikkunakarmin sisäpuolista asennusta varten: Sisäasennusta varten sinun tulee huomioida kiinnikkeiden vaatima tila. Vähennä noin 10 mm leveydestä ikkunan kokonaismitasta, jotta kiinnikkeille jää riittävästi tilaa.

Valonraoitus: Huomioi, että rullaverhon kangas on kiinnikkeiden vuoksi kapeampi kuin ilmoittamasi ikkunan kokonaismitta. Tämä voi aiheuttaa kokonaisuudessaan noin 3 cm valonraon rullaverhoon. Jos haluat minimoida sisään pääsevän valon määrän esimerkiksi makuuhuoneessa, on parasta asentaa rullaverho ikkunakarmin ulkopuolelle.

Lue lisää, kuinka mittaat oikein tästä.

Asennus

Asennusohjeet rullaverholle, jossa on katto- ja seinäkiinnitys

Asennusohjeet rullaverholle, jossa on asennusprofiili

Asennusohjeet rullaverholle, jossa on puoliavoin kasetti

Asennusohjeet rullaverholle, joissa on kaksoisvetomekanismi

Lapsiturvallisuusosien asennus

Mitä rullaverhopakettiin kuuluu?

Rullaverhot toimitetaan kaiken tarvittavan kanssa, mukaan lukien katto- ja seinäkiinnikkeet sekä asennusohjeet. Asennusruuvit eivät sisälly pakettiin, sillä sopivat ruuvit riippuvat kotisi seinä- ja kattomateriaalista. Valitsemalla oikeat ruuvit asennusmateriaalisi mukaan varmistat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Suosittelut