Basic ylös-alas vekkikaihdin 25 mm moniväri - 25 mm moniväri - 1
Basic ylös-alas vekkikaihdin 25 mm moniväri - 25 mm moniväri - 2
Basic ylös-alas vekkikaihdin 25 mm moniväri - 25 mm moniväri - 3
Basic ylös-alas vekkikaihdin 25 mm moniväri - 25 mm moniväri - 4
1 / 4
Klubi: Osta 2, saat -30%
Räätälöi tuotetta
Basic ylös-alas vekkikaihdin 25 mm moniväri - 25 mm moniväri - 1 - Pikkukuva
Basic ylös-alas vekkikaihdin 25 mm moniväri - 25 mm moniväri - 2 - Pikkukuva

Made to measure, Dekosol

Basic ylös-alas vekkikaihdin 25 mm moniväri - 25 mm

Alkaen 85,24 €
Ylös & alas -vekkikaihtimet ovat erittäin joustavat ja portaattomasti säädettävät.
Verkkokaupan varasto - tuotetta saatavilla
Toimitusaika: 4-5 viikkoa
Tämä tuote on räätälöitävä ennen ostamista. Tee värivalinnat, mukauta kokoa ja lisävarusteita siirtyäksesi eteenpäin ostoprosessissa.

Jäsentarjous: Valitut tuotteet osta 2, saat -30%

Mix & Match! Tarjous koskee sänkyjä, sängynpäätyjä, säilytyspenkkejä, mattoja ja mittatilausaurinkosuojia ja on voimassa vain 23.6.24 asti sinulle, joka olet jäsen tai liityt jäseneksi Club Hemtexiin. Voit sekoittaa tuotteita keskenään haluamallasi tavalla. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Liity klubiin tästä

Alennus annetaan kassalla

Ylös & alas -vekkikaihtimet ovat erittäin joustavat ja portaattomasti säädettävät. Vekkikaihtimet on helppo säätää portaattomasti alhaalta ylös ja ylhäältä alas, sekä pysäyttää halutulle korkeudelle. Ylös & alas -vekkikaihtimet ovat saatavana maksimileveydellä 120 cm x korkeus 220 cm tai 150x150 cm (kankaasta riippuen). Valkoinen kisko ja kiinnikkeet sisäkarmiin/kallistusikkunaan sisältyvät vakiona. Kiinnikkeet ulkokarmiin/seinään tai puristuskiinnike suoraan ikkunan karmiin asentamiseksi on tilattavissa lisämaksusta. Saatavana useissa eri väreissä valoa suodattavalla, läpinäkyvällä ja pimentävällä kankaalla. Tässä mallissa on yksinkertainen kangas.

Tässä mallissa on yksinkertainen kangas. Yksinkertaisessa kankaassa on näkyviä reikiä säätönyörejä varten. Jos valitset valoa suodattavan kankaan tämäntyyppisen vekkikaihtimen kanssa, valo kulkee reikien läpi, eikä verho ole täysin pimentävä. Kaikissa PT-merkinnällä merkityissä kangastyypeissä on yksinkertainen kangas.
Asentaessasi vekkikaihtimen ikkunan sisäkarmiin, suosittelemme vähentämään leveydestä 5 mm, jos tilaat verhon yksinkertaisella kankaalla.

Jotta vekkikaihtimesi toimisi optimaalisesti, suosittelemme, että sitä käytetään säännöllisesti. Jos olet poissa pidemmän aikaa, suosittelemme, että pidät vekkikaihtimen ylös nostettuna. Jos vekkikaihdin vedetään alas pidemmäksi aikaa, kangas voi löystyä ja vaikeuttaa nostamista. Tämä tapahtuu luonnostaan, kun kangasta on venytetty pitkään. Tämä voidaan korjata nostamalla ja laskemalla verho useita kertoja.

Vinkki – kun ostat myymälästä, varmista, että sinulla on ylhäällä tarvittavat mitat ja ota mukaan kuva, jos mahdollista, jotta voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla! Lue lisää, kuinka mittaat oikein tästä.

Toimitusvaihtoehdot

Nouto myymälästä – nouda tuotteet valitsemastasi Hemtex-myymälästä. Mittatilaustuotteiden toimitusaika on noin 4-5 viikkoa.

Kotiinkuljetus henkilökohtaiseen osoitteeseen PostNordin välityksellä. Mittatilaustuotteiden kotiinkuljetus on aina saman hintainen tuotteesta riippumatta, 30 €. Toimitusaika on noin 4-5 viikkoa.

Huomioithan, että vaihto- ja palautusoikeuskäytäntömme eivät koske mittatilaustuotteita. Teethän tilauksesi huolella, jotta tekemäsi tilaus varmasti vastaa tarpeitasi!

Miten mitata?

Lue lisää vekkikaihtimien mittaamisestä tästä
Mittausopas ylös-alas vekkikaihtimelle

Jos asennat tavallisen vekkikaihtimen ikkunankarmien sisäpuolelle, suosittelemme, että vähennät 5-10 mm leveysmitasta. Asennettaessa ikkunankarmin sisään, jää karmin ja kaihtimen väliin aina pieni valorako, sillä kiinnikkeet vievät hieman tilaa. Tiiviimmän lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme asennusta ikkunakarmin ulkopuolelle. Näin valon sisäänpääsy on mahdollisimman vähäistä.

Jos asennat tuplavekkikaihtimen (honeycomb) ikkunankarmin sisäpuolelle, on TÄRKEÄÄ HUOMIOIDA RIITTÄVÄ ILMANVAIHTO eli raot kaihtimen molemmilla sivuilla. Muutoin ikkuna voi haljeta. Suosittelemme vähentämään 1,4 cm kummaltakin sivulta = yhteensä 2,8 cm kapeimmasta kokonaisleveydestä, jotta ilmanvaihto on riittävä kaihtimen molemmin puolin. Ikkunankarmin sisäpuolelle asennettaessa verhon leveyteen jää siten aina pieni rako, joka johtuu kiinnikkeiden ja ilmanvaihdon vaatimasta tilasta. Tiiviimmän lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme asennusta ikkunankarmin ulkopuolelle. Näin valon sisäänpääsy on mahdollisimman vähäistä.

Nyörittömän ja nyörillisen kaihtimen asennus

Ylös-alas-vekkikaihdin, nyöritön ja nyörillinen vekkikaihdin on helppo asentaa ylälistan ansiosta. Nyörittömiä vaihtoehtoja voi säätää ylhäältä alas ja alhaalta ylös nostamalla ja laskemalla ylä- ja alalistoja. Nyörillisessä vekkikaihtimessa on yksi nyöri kummallakin puolella, ja sitä säädetään ylhäältä alas ja alhaalta ylös kahdella nyörillä.

Asennus

Asennusohje ylös-alas vekkikaihtimelle

Huomioi, että tämän tyyppisessä vekkikaihtimessa on ylimääräisiä läpimeneviä lankoja, kun verhon leveys on yli 120 cm. Nämä langat ovat näkyvissä, kun verho on vedetty auki. Katso tarkat tiedot lankojen määristä alta:

Nyöritön vekkikaihdin

Minimileveys mm      Maksimileveys mm      Lankojen lukumäärä

       200                            1200                           2

       1201                           2500                          4

Nyörityön ylös-alas vekkikaihdin

Minimileveys mm      Maksimileveys mm      Lankojen lukumäärä

        200                             1299                         2 

        1300                           2500                         4

Mitä vekkikaihdinpakettiin kuuluu?

Kun ostat ylös-alas-vekkikaihtimet (jännitetty malli), toimitetaan sen mukana kiinnikkeet ikkunankarmin sisäpuoleiseen asennukseen. Jos haluat kiinnittää tämän tyylisen verhon karmin ulkopuolelle, valitse tuolloin konfiguraattorissa vakioikkuna ja kiinnitys ikkunan ulkopuolelle. Jos haluat asentaa kippi-ikkunaan (kääntyvään ikkunankehykseen), on sinun valittava kippi-ikkuna konfiguraattorissa. Jos valitset yläkiskoasenteisen vekkikaihtimen, toimitetaan kiinnikkeet kattoon tai seinään pakkauksen mukana. Kaikkien tuotteidemme mukana toimitetaan asennusohjeet, mutta ruuvit eivät sisälly toimitukseen, vaan ne on ostettava erikseen. Huomioi aina sopivat ruuvit asennuskohteen materiaalin mukaan.

Suosittelut