Basic ylös-alas tuplavekkikaihdin 25 mm moniväri - 25 mm moniväri - 1
Basic ylös-alas tuplavekkikaihdin 25 mm moniväri - 25 mm moniväri - 2
Basic ylös-alas tuplavekkikaihdin 25 mm moniväri - 25 mm moniväri - 3
Basic ylös-alas tuplavekkikaihdin 25 mm moniväri - 25 mm moniväri - 4
1 / 4
Klubi: Osta 2, saat -30%
Räätälöi tuotetta
Basic ylös-alas tuplavekkikaihdin 25 mm moniväri - 25 mm moniväri - 1 - Pikkukuva
Basic ylös-alas tuplavekkikaihdin 25 mm moniväri - 25 mm moniväri - 2 - Pikkukuva

Basic, Dekosol

Basic ylös-alas tuplavekkikaihdin 25 mm moniväri - 25 mm

Alkaen 88,46 €
Vekkikaihdin ylös & alas -toiminnolla on erittäin joustava ja sitä voidaan säätää portaattomasti.
Verkkokaupan varasto - tuotetta saatavilla
Toimitusaika: 4-5 viikkoa
Tämä tuote on räätälöitävä ennen ostamista. Tee värivalinnat, mukauta kokoa ja lisävarusteita siirtyäksesi eteenpäin ostoprosessissa.

Jäsentarjous: Valitut tuotteet osta 2, saat -30%

Mix & Match! Tarjous koskee sänkyjä, sängynpäätyjä, säilytyspenkkejä, mattoja ja mittatilausaurinkosuojia ja on voimassa vain 23.6.24 asti sinulle, joka olet jäsen tai liityt jäseneksi Club Hemtexiin. Voit sekoittaa tuotteita keskenään haluamallasi tavalla. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Liity klubiin tästä

Alennus annetaan kassalla

Vekkikaihdin ylös & alas -toiminnolla on erittäin joustava ja sitä voidaan säätää portaattomasti. Sitä on helppo ohjata ylhäältä alas tai alhaalta ylös ja se voidaan pysäyttää mihin tahansa korkeuteen. Ylös & alas -kaihtimet ovat saatavilla maksimileveydessä 120x220 cm korkeana tai 150x150 cm (riippuen kankaasta). Valkoinen kisko ja kiinnikkeet sisäkarmiin/kippi-ikkunaan asentamiseksi sisältyvät vakiona. Kiinnikkeet ulkokarmiin/seinään tai puristuskiinnike suoraan ikkunan karmiin asentamiseksi on tilattavissa lisämaksusta. Verho toimitetaan kaksinkertaisella kankaalla, jota kutsutaan myös hunajakennoksi sen hunajakennoa muistuttavan rakenteen vuoksi. Tämä tarkoittaa, että vekkikaihtimessa ei ole näkyviä reikiä ja jos valitset pimentävän kankaan, se on täysin valotiivis. Saatavana laaja valikoima värejä valoa suodattavalla, läpinäkyvällä ja pimentävällä kankaalla.

Lue lisää, kuinka mittaat oikein tästä.

Toimitusvaihtoehdot

Nouto myymälästä – nouda tuotteet valitsemastasi Hemtex-myymälästä. Mittatilaustuotteiden toimitusaika on noin 4-5 viikkoa.

Kotiinkuljetus henkilökohtaiseen osoitteeseen PostNordin välityksellä. Mittatilaustuotteiden kotiinkuljetus on aina saman hintainen tuotteesta riippumatta, 30 €. Toimitusaika on noin 4-5 viikkoa.

Huomioithan, että vaihto- ja palautusoikeuskäytäntömme eivät koske mittatilaustuotteita. Teethän tilauksesi huolella, jotta tekemäsi tilaus varmasti vastaa tarpeitasi!

Miten mitata?

Lue lisää vekkikaihtimien mittaamisestä tästä
Mittausopas ylös-alas vekkikaihtimelle

Jos asennat tavallisen vekkikaihtimen ikkunankarmien sisäpuolelle, suosittelemme, että vähennät 5-10 mm leveysmitasta. Asennettaessa ikkunankarmin sisään, jää karmin ja kaihtimen väliin aina pieni valorako, sillä kiinnikkeet vievät hieman tilaa. Tiiviimmän lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme asennusta ikkunakarmin ulkopuolelle. Näin valon sisäänpääsy on mahdollisimman vähäistä.

Jos asennat tuplavekkikaihtimen (honeycomb) ikkunankarmin sisäpuolelle, on TÄRKEÄÄ HUOMIOIDA RIITTÄVÄ ILMANVAIHTO eli raot kaihtimen molemmilla sivuilla. Muutoin ikkuna voi haljeta. Suosittelemme vähentämään 1,4 cm kummaltakin sivulta = yhteensä 2,8 cm kapeimmasta kokonaisleveydestä, jotta ilmanvaihto on riittävä kaihtimen molemmin puolin. Ikkunankarmin sisäpuolelle asennettaessa verhon leveyteen jää siten aina pieni rako, joka johtuu kiinnikkeiden ja ilmanvaihdon vaatimasta tilasta. Tiiviimmän lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme asennusta ikkunankarmin ulkopuolelle. Näin valon sisäänpääsy on mahdollisimman vähäistä.

Nyörittömän ja nyörillisen kaihtimen asennus

Ylös-alas-vekkikaihdin, nyöritön ja nyörillinen vekkikaihdin on helppo asentaa ylälistan ansiosta. Nyörittömiä vaihtoehtoja voi säätää ylhäältä alas ja alhaalta ylös nostamalla ja laskemalla ylä- ja alalistoja. Nyörillisessä vekkikaihtimessa on yksi nyöri kummallakin puolella, ja sitä säädetään ylhäältä alas ja alhaalta ylös kahdella nyörillä.

Asennus

Asennusohje ylös-alas vekkikaihtimelle

Huomioi, että tämän tyyppisessä vekkikaihtimessa on ylimääräisiä läpimeneviä lankoja, kun verhon leveys on yli 120 cm. Nämä langat ovat näkyvissä, kun verho on vedetty auki. Katso tarkat tiedot lankojen määristä alta:

Nyöritön vekkikaihdin

Minimileveys mm      Maksimileveys mm      Lankojen lukumäärä

       200                            1200                           2

       1201                           2500                          4

Nyörityön ylös-alas vekkikaihdin

Minimileveys mm      Maksimileveys mm      Lankojen lukumäärä

        200                             1299                         2 

        1300                           2500                         4

Mitä vekkikaihdinpakettiin kuuluu?

Kun ostat ylös-alas-vekkikaihtimet (jännitetty malli), toimitetaan sen mukana kiinnikkeet ikkunankarmin sisäpuoleiseen asennukseen. Jos haluat kiinnittää tämän tyylisen verhon karmin ulkopuolelle tai kääntyvään ikkunankehykseen, on sinun ostettava kiinnikkeet erikseen. Jos valitset yläkiskoasenteisen vekkikaihtimen, toimitetaan kiinnikkeet kattoon tai seinään pakkauksen mukana. Kaikkien tuotteidemme mukana toimitetaan asennusohjeet, mutta ruuvit eivät sisälly toimitukseen, vaan ne on ostettava erikseen. Huomioi aina sopivat ruuvit asenuskohteen materiaalin mukaan.

Suosittelut