Bokhari - toivoa tulevaisuuteen

Bokhari, toivoa tulevaisuuteen

Yhteiskunnallinen yrittäjä, joka asettaa ympäristön ja ihmiset etusijalle

Bokhari takaa Pakistanin käsityöläisille, pääasiassa naisille, turvallisia ja ihmisarvoisia työpaikkoja käsintehtyjen tuotteiden tuotannon ja myynnin avulla.

Koulutus yli 1000 lapselle

Tuote, joka tarjoaa paremman tulevaisuuden

Yrityksen avulla luodaan turvallisia ja ihmisarvoisia työpaikkoja sadoille käsityöläisille, enimmäkseen naisille, ja samalla taataan heidän lapsilleen 10 vuoden koulutus kutomokeskuksen vieressä sijaitsevassa LAMS-koulussa.

Jätteestä hyödykkeeksi - kierrätysmateriaaleille, ylijäämätuotteille ja jätteille uusi funktio

Vain kierrätettyä, ei uutta

Bokharin koko filosofia perustuu ajatukseen uudelleenkäytöstä, kierrätyksestä ja vain luonnonmateriaalien hyödyntämisestä.

Katso kaikki tuotteet tästä

Kartta Bokharin alueesta

Bokhari-kutomo

Bokharin kutomo, joka toimii puhtaalla, uusiutuvalla aurinkoenergialla, on myös merkittävä tekijä paikallisyhteisön kannalta. Työpaikkojen ja koulutuksen lisäksi sen vedenpuhdistamo takaa puhtaan juomaveden yli 5000 ihmiselle. Näin jokainen Bokhari-tuote edistää parempaa tulevaisuutta sekä planeetan että ihmisten kannalta.

Skandinaavista muotoilua ja pakistanilaista käsityötä

Mikä Bokhari on?

Bokhariin kuuluu yhteensä yli 450 naista ja miestä sekä Pakistanissa että Norjassa. Luova johtaja Runa Klock ja toimitusjohtaja Amar Bokhari sekä varastopäällikkö Monica Breivik hoitavat kaikki työt Norjassa, kun taas tuotanto tapahtuu kudontakeskuksessa Sultan Townissa, Faisalabadin esikaupungissa Pakistanissa. Kudontakeskuksessa työskentelevät ammattitaitoiset käsityöläisemme, joista suurin osa on naisia. Yhteinen visiomme on edistää kestävämpää tulevaisuutta ihmisille ja planeetalle.

Luova johtaja Runa Klock ja toimitusjohtaja Amar Bokhari