Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti

Yleisimpiä eläinsuojelun kysymyksiä

Asetamme Hemtexillä tiukkoja vaatimuksia tavarantoimittajillemme. Kannamme vastuumme ja haluamme näyttää esimerkkiä kuinka myös iso ketju pystyy vaikuttamaan parempaan eläintensuojeluun.

Ovatko villa- ja taljatuotteenne tuotettu ilman mulesing-menetelmää?
Emme Hemtexillä hyväksy mulesing-toimenpidettä ja eettisten sääntöjemme mukaan se on ehdottomasti kiellettyä. Villahuopamme ja lampaantaljamme eivät ole peräisin merinolampaista, joille mulesing-toimenpide yleensä tehdään. Tarkastamme jatkuvasti tavarantoimittajiamme pitäen silmällä työehtoja, ympäristöä ja eläinsuojelua.

Kaikki lampaantaljamme tulevat Australiasta ja Uudesta-Seelannista. Tavarantoimittajamme ovat sitoutuneet hyvään ja turvalliseen karjanhoitoon.

Työskentelemme villatuotannon Responsable Wool Standard (RWS) -sertifioinnin eteen. Lue lisää RWS-sertifikaatista tästä!

Mistä ovat peräisin Hemtexin käyttämä untuva ja höyhen?
Peitoissa ja tyynyissä käyttämämme untuva ja höyhen on elintarviketeollisuuden sivutuote. Kaikki käyttämämme untuva on RDS-sertifioitua, joka varmistaa, ettei untuva ole peräisin eläimiltä, jotka ovat joutuneet vahingoitetuksi esimerkiksi pakkoruokituiksi tai että untuva olisi peräisin elävistä linnuista. Standardi kattaa myös muita eläinsuojelun vaatimuksia liittyen eläinten ruokaan, asumukseen ja ulkoiluun ja sen avulla materiaalin alkuperä on myös jäljitettävissä. Hemtexin käyttämä untuva tarkastetaan ja sertifioidaan Responsible Down Standard (RDS) -standardilla. Untuva on resursseja säästävää, kun se on peräisin elintarviketeollisuudesta. Sen lisäksi untuva on biohajoava luonnontuote. Lue lisää RDS-sertifikaatista responsibledown.org.