Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti

OEKO-TEX

OEKO-TEX® -standardi 100 takaa etteivät tuotteet sisällä terveydelle vaarallisia aineita. Kaikki tuotteet tarkastetaan puolueettoman instituutin toimesta – kankaat, langat, etiketit, kirjailut ja painatukset.

Kaikki kehoa lähellä olevat kankaamme ovat OEKO-TEX®-merkittyjä. Se tarkoittaa, että ne valmistetaan OEKO-TEX® - standardi 100 mukaan, joka asettaa tiukat vaatimukset tuotteista löytyville kemikaalijäämien pitoisuuksille. Vaatimukset luokitellaan sen mukaan, kuinka lähellä kehoa tuote on.

Kaikki tuotteemme vauvoille valmistetaan OEKO-TEX® -standardi 100 ensimmäisen luokan mukaan. Ensimmäinen luokkaa takaa tiukimmat vaatimukset ja sen kemikaalijäämien sallitut raja-arvot ovat kaikkein matalimmat.

Pussilakanasetit, aluslakanat, peitot ja tyynyt valmistetaan OEKO-TEX® -standardi 100 luokan kaksi mukaan.

Testilaboratoriot
OEKO-TEX®:lla on testilaboratorioita ympäri maailman ja ne käyttävät samoja testausmenetelmiä ja yhteisiä standardeja. Vaatimuksia päivitetään jatkuvasti, jotta ne ovat linjassa uusimman tutkimustiedon, kehityksen ja kuluttaja- ja tavarantoimittajavaatimusten kanssa.

Sertifikaattinumero
Testi-instituutin sertifikaattinumero ja nimi tulee löytyä OEKO-TEX®-etiketistä, jotta se on voimassa. Tämä jäljitystapa on yksi sertifikaattisysteemin periaatteista, joka takaa kuluttajalle, että tuote on laillisesti merkitty oikein.