Hemtex ja kestävä kehitys


Emme koskaan luovu intohimostamme tekstiileihin. Samalla otamme vastuun toiminnastamme ja pidämme huolen, ettei ympäristölle tai ihmisille aiheudu tuotteidemme valmistamisesta tai käyttämisestä haittaa. Täältä voit lukea lisää ajatuksistamme, toiminnastamme ja työskentelytavoistamme.Hemtexin tuotteet valmistetaan ottamalla huomioon ympäristö-, terveys- ja turvallisuusasiat sekä työskentelyolosuhteet. Kestävyyden kanssa työskentelemällä tahdomme turvata kaikki ne tekijät, joiden kanssa työskentelemme.
Kestävän kehityksen tuotteet

Valikoituja tuotteita, jotka on valmistettu erityisesti ihmisten ja ympäristön hyvinvointia ajatellen. Tavoitteenamme on, että kestävä kehitys näkyisi lopulta kaikissa tuotteissamme.

Lue lisää kestävän kehityksen tuotteistamme täältä >>
Kestävän kehityksen raportti

Raportti käsittää konsernin vuonna 2015 tekemät toimenpiteet kestävän kehityksen parantamiseksi. Tällä raportilla haluamme lisätä sidosryhmiemme tietämystä ja ymmärrystä koskien tekemäämme työtä ympäristön, etiikan, laadun, sosiaalisten vastuiden ja omien yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Lue kestävän kehityksen raporttimme täältä >>
Ympäristö

Meille Hemtexillä on tärkeää kantaa vastuuta ympäristöstä ja myötävaikuttaa pitkäaikaiseen, kestävään yhteiskuntaan.

Lue lisää ympäristötyöstämme >>
Hemtex tuotevastuu

Meille on erittäin tärkeää, että tuotteemme ovat turvallisia ja laadukkaita ja etteivät ne sisällä vaarallisia kemikaaleja. Haluamme myös, että tuotteet on valmistettu eläinten oikeuksia ajatellen.


Tavarantoimittajiemme työolosuhteet

Meille Hemtexillä on tärkeää, että tuotteemme valmistetaan hyvissä olosuhteissa.