• Info
  • Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Tietoja henkilötietojen käsittelystä – Hemtex

Suojaamme henkilötietosi

Luottamuksesi on meille tärkeää. Tavoitteemme on, että voit luovuttaa henkilötietosi meille luottavaisin mielin. Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, joita voidaan käyttää yksittäisen henkilön tunnistamiseen.

Ryhdymme toimenpiteisiin varmistaaksemme, että henkilötietosi ovat aina turvassa ja että niitä käsitellään voimassa olevien tietosuojasäännösten sekä sisäisten ohjeistojemme ja käytäntöjemme mukaisesti. Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan, jonka tehtävänä on varmistaa, että noudatamme näitä säännöksiä, ohjeistoja ja käytäntöjä.

Meille on tärkeää kertoa läpinäkyvästi, miten käsittelemme Hemtexille luovuttamiasi tai muulla tavoin keräämiämme henkilötietoja. Tässä tiedotteessa kerrotaan, miten ja miksi Hemtex käsittelee henkilötietoja asiakasklubinsa puitteissa, tehdessäsi ostoksia verkkokaupassamme osoitteessa www.hemtex.fi (jäljempänä Verkkosivusto) tai muutoin käyttäessäsi Verkkosivustoamme. Asiakasklubin ehdot ja ostoehdot käyvät ilmi Verkkosivustostamme. Henkilötietojesi käsittelyn rekisterinpitäjä on Hemtex AB, yritystunnus 556132-7056, ellei näissä tiedoissa toisin mainita.

Mistä keräämme henkilötietoja?

Keräämme henkilötietojasi eri lähteistä:

  • Sinulta

Keräämme meille antamiasi henkilötietoja esimerkiksi jäsenhakemuksen, ostosten, yhteydenottojen, jäsenkyselyjen tai palveluidemme käytön yhteydessä.

  • Tietopalvelut

Haemme tiettyjä tietoja ulkoisista tietopalveluista, esimerkiksi luovutamme henkilötunnuksesi säännöllisesti julkisiin rekistereihin varmistaaksemme, että rekisteröidyt tietosi ovat virheettömiä ja ajan tasalla.

Mitä henkilötietoja käsittelemme ja miksi?

Ostojen käsittely

Käsittelemme henkilötietojasi Verkkosivustossamme tehtyjen ostosten käsittelyä varten, esim. tuotteiden tallentamiseen ostoskoriin, maksujen hallintaan ja tilattujen tuotteiden toimittamiseen. On välttämätöntä, että annat meille tarvittavat tiedot, jotta voimme käsitellä ostosi. Jos et luovuta näitä tietoja, et voi tehdä ostoa.

Tätä tarkoitusta varten voimme käyttää tarpeellisia evästeitä. Lue lisää evästeiden käytöstä evästekäytännöstämme tästä.

Tiedot

Käsittelyn oikeusperusta

·         Henkilöllisyystiedot, esim. nimi

·         Yhteystiedot, esim. osoite ja sähköpostiosoite

·         Tilaustiedot, esim. tuotteet ja summa

Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteemme sinulle

Säilytysaika: Henkilötietojasi säilytetään oston suorittamiseen saakka, mukaan lukien toimitus ja maksu, sekä sen jälkeen 36 kuukauden ajan tai tarvittaessa pidempään mahdollisten reklamaatio- ja takuuasioiden käsittelyä varten.

Jäsenyyden hallinta

Käsittelemme henkilötietojasi jäsenyyden hallitsemiseksi, esimerkiksi viestiäksemme kanssasi (esimerkiksi ehtojemme tai tietosuojakäytäntömme päivityksistä), hoitaaksemme reklamaatioita ja varmistaaksemme, että tietosi ovat oikein ja ajan tasalla.

Tiedot

Käsittelyn oikeusperusta

·         Henkilöllisyystiedot, esim. nimi

·         Yhteystiedot, esim. osoite ja sähköpostiosoite

·         Reklamaatiotiedot

·         Jäsentiedot, esim. jäsennumero

·         Ostohistoria

Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä kanta-asiakkuuden ehtojen täyttämiseksi

Säilytysaika: Jäsenyyden päättymiseen asti (voi tapahtua manuaalisesti tai automaattisesti 36 kuukauden toimettomuuden vuoksi).

 

Jäsenetujen hallinnointi ja tarjoaminen

Haluamme, että saat jäsenenämme erityisetuja. Siksi teemme aina parhaamme tarjotaksemme sinulle jäsenetuja, mukaan lukien henkilökohtaiset tarjoukset, joista uskomme sinun pitävän. Voidaksemme täyttää tämän tarkoituksen meidän on käsiteltävä henkilötietojasi. Lue lisää jäseneduistasi täältä.

Tiedot

Käsittelyn oikeusperusta

·         Henkilöllisyystiedot, esim. nimi

·         Yhteystiedot, esim. osoite ja sähköpostiosoite

·         Jäsentiedot, esim. jäsennumero

·         Ostohistoria

·         Henkilöllisyystiedot, esim. IP-osoite tai muut verkkotunnisteet

·         Käyttäjän luomat tiedot, kuten Verkkosivuston kävijätilastot tai tiedot käytetyistä toiminnoista, vierailluista sivuista ja tuotteista

Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä kanta-asiakkuuden ehtojen täyttämiseksi

Säilytysaika: Jäsenyyden päättymiseen asti (voi tapahtua manuaalisesti tai automaattisesti 36 kuukauden toimettomuuden vuoksi).

 

Yhteydenottoihin vastaaminen

Käsittelemme henkilötietojasi vastataksemme yhteydenottoihisi esimerkiksi asiakaspalveluun.

Tiedot

Käsittelyn oikeusperusta

·         Henkilöllisyystiedot, esim. nimi

·         Yhteystiedot, esim. osoite ja sähköpostiosoite

·         Yhteydenottojen tiedot

·         Jäsentiedot, esim. jäsennumero

Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä, jotta voimme huolehtia sinun ja meidän oikeutetusta edusta yhteydenottoihin vastaamisessa.

Säilytysaika: Henkilötietojasi säilytetään asiakassuhteen tai jäsenyyden ajan tätä tarkoitusta varten, kuitenkin enintään kolme vuotta viimeisimmästä yhteydenotosta, jotta voimme tarjota sinulle oikeutetun edun hyvään asiakaspalveluun.

 

Palvelujen tarjoaminen digitaalisilla kanavilla

Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voit käyttää digitaalisia palveluitamme (esim. Verkkosivustoamme).

Käytämme tähän tarkoitukseen tarpeellisia evästeitä. Lue lisää evästeiden käytöstä evästekäytännöistämme tästä.

Tiedot

Käsittelyn oikeusperusta

·         Istunnon tunnus

·         Käyttäjän luomat tiedot, kuten kävijätilastot ja ostoskori, sekä evästeasetusten hallinta

Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä, jotta voimme huolehtia oikeutetusta edustasi digitaalisten palvelujemme käyttämiseen.

Säilytysaika: [Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin käytät digitaalisia palveluja ja enintään 12 kuukautta.

 

Jäsenhakemuksen käsitteleminen

Käsittelemme henkilötietojasi jäsenhakemuksesi hallinnoimiseksi esimerkiksi lisätessämme tietosi jäsenrekisteriimme. Näiden tietojen antaminen on välttämätöntä, jotta voimme hallinnoida jäsenhakemustasi. Jos et halua antaa pyytämiämme tietoja, et voi liittyä kanta-asiakasklubiin.

Tiedot

Käsittelyn oikeusperusta

·         Henkilöllisyystiedot, esim. nimi

·         Yhteystiedot, esim. sähköpostiosoite

Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä kanta-asiakkuuden ehtojen täyttämiseksi

Säilytysaika: Henkilötietojasi säilytetään hakemuksen käsittelyn ajan. Sen jälkeen tietosi tallennetaan asiakasrekisteriimme.

                     

Tuotteidemme markkinoiminen

Jotta saisit tietoa uusimmista tarjouksistamme ja uutuuksistamme, voimme markkinoida ja lähettää tietoa tuotteistamme ja yrityksestämme eri kanavissa, esim. erilaisten ilmoitusten tai inspiraatiokuvien muodossa sosiaalisessa mediassa, lähettää sinulle viestejä tuotteista, jotka olet tallentanut ostoskoriisi, tai käsitelläksesi uutiskirjeesi tilauksen. Meidän on joskus tarpeen käsitellä henkilötietojasi markkinointitarkoituksissa.

Muista, että sinulla on aina oikeus vastustaa markkinointiamme. Voit tehdä sen suoraan uutiskirjeestämme peruutuslinkin kautta tai ottamalla yhteyttä meihin (yhteystiedot ovat jäljempänä tässä asiakirjassa). Jos näet markkinointikampanjoitamme sosiaalisessa mediassa, voit määrittää mieltymyksesi suoraan sosiaaliseen mediaan, esimerkiksi omissa asetuksissasi tai kyseisen julkaisun yhteydessä.

Lähettääksemme sinulle henkilökohtaisia ja olennaisia tietoja ja tarjouksia analysoimme eri tavoin keräämiämme tietoja esim. lajittelemalla eri asiakkaita eri asiakassegmentteihin ostotottumusten ja käyttäytymisen sekä Hemtexin kanssa tapahtuvan vuorovaikutusten perusteella. Tämä tarkoittaa, että eri asiakkaat voivat saada erilaisia tarjouksia asiakassegmentistä riippuen.

Tätä tarkoitusta varten me voimme käyttää markkinointievästeitä. Lue lisää evästeiden käytöstä evästekäytännöstämme tästä.

Tiedot

Käsittelyn oikeusperusta

Tarjousten lähettäminen ja viestintä kanssasi

·         Henkilöllisyystiedot, esim. nimi

·         Jäsentiedot, kuten jäsennumero ja oma myymälä

·         Yhteystiedot, esim. sähköpostiosoite

·         Kuittitiedot, esim. suoritetut ostot

·         Käyttäjän luomat tiedot, kuten Verkkosivuston kävijätilastot tai tiedot käytetyistä toiminnoista, sivuista ja tuotteista

Henkilökohtaisen viestinnän ja tarjousten analysointi

·         Henkilöllisyystiedot, esim. nimi

·         Jäsentiedot, kuten jäsennumero, asiakasryhmä ja suosikkihuone, verkkokaupan asiakastiedot ja oma myymälä

·         Kuittitiedot, esim. suoritetut ostot, käytetty summa

·         Demografiset tiedot, esim. ikä ja sukupuoli

·         Käyttäjän luomat tiedot, kuten Verkkosivuston kävijätilastot tai tiedot käytetyistä toiminnoista, sivuista ja tuotteista

Viestintä keskeytyneen oston jälkeen

·         Henkilöllisyystiedot, esim. nimi

·         Yhteystiedot, esim. sähköpostiosoite

·         Ostoskoriin lisätyn tuotteen tiedot

Uutiskirjeen tilaaminen

·         Henkilöllisyystiedot, esim. nimi

·         Yhteystiedot, esim. sähköpostiosoite

 

Jäsenille ja ei-jäsenille: Oikeusperuste henkilötietojen käsittelyyn markkinointiviestien lähettämistä varten on sopimus.  Lue lisää kohdasta jäsenehdot ja Hemtex-uutiskirjeen tilaamisen ehdot.

 

Huomaa, että jäsenille lähetettävien henkilökohtaisten tarjousten oikeusperuste on sopimus. Lue lisää kohdasta Jäsenetujen hallinnointi ja tarjoaminen

 

Säilytysaika tarjousten ja viestinnän osalta: Henkilötietoja ja ostohistoriaa säilytetään enintään kolme vuotta viimeisimmän tätä tarkoitusta koskevan oston jälkeen.

Säilytys keskeytyneiden ostojen osalta: Henkilötietojasi säilytetään enintään kolme kuukautta sen jälkeen, kun ne on kerätty tätä tarkoitusta varten.

Säilytysaika uutiskirjeiden toimittamisen osalta: Henkilötietojasi säilytetään toistaiseksi tähän tarkoitukseen ja siihen asti, kunnes peruutat uutiskirjeen tilauksen tai vastustat henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin, kuitenkin enintään kuusi kuukautta siitä, kun olet viimeksi avannut lähettämämme sähköpostin.

 

Jäsenkyselyjen toteuttaminen

Jos olet kanta-asiakasklubin jäsen, käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme toteuttaa ja arvioida jäsentutkimuksia mm. saadaksemme kattavamman käsityksen siitä, mitä mieltä jäsenemme ovat Hemtexistä, valikoimastamme, hinnoistamme ja asiakaskokemuksistamme. Jäsenkyselyihin osallistuminen on aina vapaaehtoista.

Tiedot

Käsittelyn oikeusperusta

·         Henkilöllisyystiedot, esim. nimi

·         Jäsentiedot, esim. jäsennumero

·         Yhteystiedot, esim. sähköpostiosoite

·         Tutkimusvastaukset

Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää oikeutetun etumme jäsenkyselyjen toteuttamiseen ja arviointiin

Säilytysaika: Tutkimuksen ajan ja kolme kuukautta samaa tarkoitusta varten.

 

Seuranta ja arviointi

Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme laatia raportteja ja tilastoja liiketoimintamme seurantaan ja arviointiin esimerkiksi verkkokaupan ja myymälöiden hintojen ja valikoiman hallinnassa.

Tätä tarkoitusta varten voimme käyttää suorituskykyyn liittyviä evästeitä. Lue lisää evästeiden käytöstä evästekäytännöstämme tästä.

Tiedot

Käsittelyn oikeusperusta

·         Henkilöllisyystiedot, esim. nimi

·         Yhteystiedot, esim. osoite ja sähköpostiosoite

·         Jäsentiedot, esim. jäsennumero, asiakasryhmä, suosikkihuone ja myymäläjäsenyys

·         Kuittitiedot, esim. suoritetut ostot, käytetty summa

·         Demografiset tiedot, esim. ikä ja sukupuoli

·         Verkkokauppan asiakastiedot

Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä, jotta voimme oikeutetun etumme perusteella laatia raportteja ja tilastoja toimintamme seurantaan ja arviointiin.

Säilytysaika: Yleisluonteiset raportit, jotka eivät sisällä henkilötietoja ja tilastotietoja, säilytetään toistaiseksi, enintään 24 kuukautta.

 

Elinkaaren hallinta sekä järjestelmien ja palveluiden suojaaminen ja kehittäminen

Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme hallinnoida, suojata ja kehittää järjestelmiämme ja palveluitamme esimerkiksi toiminta- ja suorituskykytestejä varten sekä vianmäärityksen, kehittämisen ja sisäänkirjautumisten yhteydessä.

Tiedot

Käsittelyn oikeusperusta

·         Henkilöllisyystiedot, esim. nimi

·         Jäsentiedot, esim. jäsennumero

·         Yhteystiedot, esim. sähköpostiosoite

·         Kuittitiedot, esim. suoritetut ostot

·         Myymäläjäsenyys

Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää oikeutetun etumme kehittää, testata ja parantaa järjestelmiämme ja palveluitamme.

Säilytysaika: Henkilötietojasi säilytetään asiakassuhteen ajan tätä tarkoitusta varten. Lokijärjestelmän henkilötiedot säilytetään kuitenkin vianmääritystä ja tapahtumien käsittelyä varten 12 kuukauden ajan lokitapahtuman ajankohdasta lukien.

 

Turvallisuustyö sekä väärinkäytösten tai rikosten ennaltaehkäiseminen, estäminen ja selvittäminen

Tiedot

Käsittelyn oikeusperusta

·         Kuva- ja äänimateriaali

·         Asiakkaan viestit

·         Henkilöllisyystiedot, mukaan lukien henkilötunnus

·         Yhteystiedot

·         Korttitiedot

·         Ostotiedot

·         Tilaus- ja toimitustiedot

·         Toimintatiedot

Oikeutettu etu Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä Hemtexin oikeutetun edun varmistamiseksi väärinkäytösten tutkinnassa ja ehkäisemisessä. Henkilötunnuksen käsittely on välttämätöntä käsittelyn tarkoituksen kannalta.

Väärinkäytöksiä sisältävien tietojen mahdollinen käsittely tapahtuu vain, jos käsittely on tarpeen oikeudellisen vaateen perustelemiseksi, vahvistamiseksi tai puolustamiseksi yksittäistapauksissa tai tiettyjen tietojen osalta ja katsotaan välttämättömäksi rikoksesta ilmoittamiseksi poliisille.

Säilytysaika: Henkilötietojasi säilytetään asiakassuhteen ajan tätä tarkoitusta varten. Lokijärjestelmän henkilötiedot säilytetään kuitenkin vianmääritystä ja tapahtumien käsittelyä varten 12 kuukauden ajan lokitapahtuman ajankohdasta lukien.

Kameravalvonnan aineistoa säilytetään kahden (2) kuukauden ajan tallennuksen ajankohdasta rikosten estämiseksi, tutkimiseksi ja selvittämiseksi.

 

Oikeudellisten vaateiden puolustaminen, vahvistaminen ja toteuttaminen

Käsittelemme henkilötietojasi puolustaaksemme, vahvistaaksemme ja toteuttaaksemme oikeudellisia vaateita esimerkiksi vaatimus- tai oikeusprosesseissa.

Tiedot

Käsittelyn oikeusperusta

·         Henkilöllisyystiedot, esim. nimi

·         Jäsentiedot, esim. jäsennumero

·         Yhteystiedot, esim. sähköpostiosoite

·         Kuittitiedot, esim. suoritetut ostot

·         Yhteydenottojen tiedot

·         Myymäläjäsenyys

Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä oikeutetun etumme puolustamiseksi ja vahvistamiseksi ja oikeudellisten vaateiden toteuttamiseksi

Säilytysaika: Henkilötietojasi säilytetään 36 kuukauden ajan ostotapahtuman jälkeen tai pidempään, jos se on tarpeen vaatimuksen käsittelyn kannalta. Muiden vaatimusten osalta henkilötietojasi säilytetään samassa tarkoituksessa asiakassuhteen ajan ja 10 vuoden ajan sen jälkeen tai pidempään, jos se on tarpeen vaatimuksen käsittelyn kannalta.

 

Laillisten velvollisuuksien täyttäminen

Käsittelemme henkilötietojasi Hemtexin lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi, esimerkiksi tilintarkastus- ja kirjanpitovaatimusten osalta.

Tiedot

Käsittelyn oikeusperusta

·         Henkilöllisyystiedot, esim. nimi

·         Yhteystiedot, esim. osoite ja sähköpostiosoite

·         Kuittitiedot, esim. suoritetut ostot

Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä, jotta me voimme täyttää oikeudelliset velvoitteemme.

Säilytysaika: Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin se on tarpeen oikeudellisten velvoitteidemme täyttämiseksi. Kirjanpitoaineistoa säilytetään kirjanpitolain mukaisesti seitsemän (7) vuoden ajan sen kalenterivuoden päättymisestä, jona tilikausi päättyi.

 

Vastaanottajat, joiden kanssa me jaamme tietoja

Jaamme joissakin tapauksissa tietoja, mukaan lukien henkilötietoja, tietyille vastaanottajille. Emme koskaan myy tietojasi muille ilman suostumustasi.

  • Palveluntarjoajat

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen täyttämiseksi jaamme henkilötietojasi Hemtexille palveluja tarjoavien yritysten kanssa esimerkiksi tuotteidesi lähettämistä ja toimittamista varten. Nämä yritykset saavat käsitellä henkilötietojasi vain ohjeistuksemme mukaisesti, eivätkä ne saa käyttää tietojasi omiin tarkoituksiinsa. Ne ovat myös lain mukaan velvollisia suojaamaan henkilötietosi.

  • Franchise-yrittäjät

Franchise-yrittäjän omistaman myymälän oston yhteydessä voimme jakaa henkilötietosi Franchise-yrittäjän kanssa, jotta voit hyödyntää tarjouksia ja alennuksia.

  • Maksupalveluntarjoaja

Käytämme Verkkosivuston maksujen hallinnointiin maksupalveluntarjoajia. Maksupalveluntarjoaja on henkilötietojesi käsittelyn rekisterinpitäjä. Lue lisää hyväksymistämme maksutavoista Verkkosivustomme ostoehdoista.

  • Muut vastaanottajat

Voimme tarvittaessa luovuttaa henkilötietojasi myös muille kuin yllä mainituille vastaanottajille, kuten viranomaisille ja valikoiduille yrityksille, jos se on välttämätöntä tietyissä tarkoituksissa.

Vastaanottaja

Tarkoitus

Käsittelyn oikeusperusta

Viranomaiset

Voimme luovuttaa tarvittavat tiedot viranomaisille, jos laki sitä edellyttää.

Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi.

Tuomioistuimet, vastapuolet jne.

Oikeuskäsittelyn yhteydessä me voimme siirtää tietoja muille osapuolille.

 

 

Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä oikeudellisen etumme täyttämiseksi oikeudellisten vaateiden toteamiseksi, vahvistamiseksi ja puolustamiseksi

Mahdolliset ostajat ja myyjät

Voimme jakaa tietoa potentiaalisten ostajien ja myyjien kanssa, jos liiketoimintamme myydään kokonaan tai osittain tai fuusioidaan toiseen yritykseen.

Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä, jotta voimme käyttää oikeutetun etumme myynnin tai fuusion toteuttamiseen.

 

Oikeutesi

Tietosuojalaki antaa sinulle useita oikeuksia henkilötietojesi käsittelyyn liittyen. Käsittelemme henkilötietojasi siinä määrin kuin se on tarpeen oikeuksiesi toteuttamiseksi.

  • Pääsy henkilötietoihisi

Sinulla on oikeus pyytää meiltä vahvistus, jos käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja, ja tällaisessa tapauksessa oikeus pyytää pääsy sinusta käsittelemiimme henkilötietoihin eli ns. rekisteriselosteeseen. Jos olet jäsen ja rekisteröitynyt Verkkosivuillemme, voit milloin vain kirjautua Omille sivuillesi ja katsella sinusta rekisteröimiämme tietoja, kuten yhteystietoja ja henkilökohtaisia tarjouksia. Jos et ole rekisteröitynyt Omille sivuillesi, saat apua ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

  • Oikaisupyynnön tekeminen

Jos olet sitä mieltä, että tietosi ovat virheellisiä tai puutteellisia, sinulla on oikeus pyytää tietojen oikaisua. Kun kirjaudut sisään Omille sivuillesi Verkkosivustolla, voit itse päivittää tiettyjä sinuun liittyviä tietoja. Jos et ole rekisteröitynyt Omille sivuillesi, saat apua ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

  • Suostumuksen peruminen
  • Mikäli käsittelemme henkilötietojasi suostumuksesi perusteella, sinulla on oikeus milloin vain peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn, mikä vaikuttaa tietojen tulevaan käsittelyyn. Tämä tarkoittaa, että jos peruutat suostumuksesi, meillä on oikeus jatkaa jo kerättyjen henkilötietojen käsittelyä aiemman suostumuksesi perusteella.
  • Suoramarkkinointiin liittyvän käsittelyn estäminen

Sinulla on oikeus milloin vain vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin ja peruuttaa uutiskirjeen tilaus ilmoittamalla siitä meille esimerkiksi napsauttamalla peruutuslinkkiä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Jos haluat vain yleisiä etkä henkilökohtaisia tarjouksia ostohistoriasi perusteella, voit muokata tarjousten asetuksia Omilla sivuillasi tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Jos vastustat henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksissa, hyväksyt, että Hemtex ei lähetä sinulle yleisiä tai henkilökohtaisia tarjouksia kanta-asiakasklubin ehtojen mukaisesti.

  • Tietyistä tietojen käsittelytavoista kieltäytyminen

Sinulla on oikeus vastustaa toimenpiteitä, jotka tukevat oikeutettua etuamme, jos sinulla on siihen henkilökohtaiset perusteet. Käsittelemme tietojasi kuitenkin edelleen, vaikka olisit vastustanut käsittelyä, jos käsittelyyn on olemassa pakottava oikeutettu syy, joka menee tietosuojaperiaatteiden edelle.

  • Poistaminen

Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi poistamista. Tämä ei kuitenkaan päde, jos me olemme esimerkiksi lain mukaan velvoitettuja säilyttämään tiedot.

  • Käsittelyn rajoittaminen

Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Huomaa kuitenkin, että jos pyydät henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista, emme pysty täyttämään mahdollisia velvoitteitamme käsittelyn rajoitusten aikana.

  • Tietojen siirtäminen

 Sinulla on oikeus saada kopio sinua koskevista henkilötiedoistasi jäsennellyssä muodossa (tietojen siirto). Oikeus tietojen siirtoon rekisteriselosteen oikeuksista poiketen kattaa siis vain tiedot, jotka olet itse antanut meille ja joita käsittelemme tietyillä laillisilla perusteilla, kuten kanssasi solmitun sopimuksen perusteella.

 

Keneltä voin pyytää lisätietoja?

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, ota meihin yhteyttä. Voit myös ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme. Yhteystiedot on ilmoitettu alla. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle.

Yhteystiedot

Hemtex AB, 556132-7056 

Postiosoite: Druveforsvägen 8, 504 33 Borås
Sähköposti: asiakaspalvelu@hemtex.fi
Puhelinnumero: 0207 989 400

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot

Sähköposti: dataskyddsombud@hemtex.se

Viimeksi päivitetty: Elokuu 2021

Suosikit
Kirjaudu