Kauden 2022 upeat ulkokalusteet

Sisusta nyt kuntoon parvekkeet, pihat ja terassit upeilla ulkokalusteilla. Tutustu kalustemallistoon, josta löydät laadukkaat vankkarakenteiset tuolit ihanissa upeissa väreissä. Voit käyttää näitä kalusteita sisällä ja ulkona säällä kuin säällä. UV-suojauksen ansiosta kalusteet eivät haalistu auringossa! Kauniit Vita-kukkaruukut istutuksille saat nyt kahdessa koossa, ja mikä parasta, ylösalaisin käännettyinä ne toimivat myös sivupöytinä. Sisusta unelmiesi ulkotila nyt!

Pakkasenkestävät ruukut ulkotiloihin

Pohjolan ilmastossa käytettyjen ulkokalusteiden tulee kestää paljon – kovaa sadetta, paukkupakkasta, paahtavaa aurinkoa ja voimakasta tuulta. Ulkokalusteidemme suunnittelussa on huomioon otettu juuri nämä seikat. Kalusteet ovat pakkasenkestäviä, ne eivät haalistu auringossa ja sopivat niin ulko- kuin sisäkäyttöön.

Pakkasenkestävissä ulkoruukuissa voit halutessasi pitää kasveja huoletta ulkona aina aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn asti. Ruukut on saatavissa kahdessa koossa ja kuudessa upeassa värissä: valkoinen, hiekka, terrakotta, musta, vaaleanvihreä ja oliivinvihreä. Ne sopivat täydellisesti kesäkukille ja korkeammillekin istutuksille. Sommittele keskenään eri kokoisia ruukkuja ja eri kasveja, näin saat monipuolisen kokonaisuuden, joka on samalla helposti uudelleensijoitettavissa tuulensuojaksi tai varjoksi.