Suojaa katseilta ja valolta kätevillä aurinko- ja näkösuojilla

Suojaa katseilta ja valolta kätevillä aurinko- ja näkösuojilla

Vekkikaihtimet, rullaverhot, sälekaihtimet vai lamelliverhot – me autamme sinua löytämään oikean ratkaisun kotisi tarpeiden mukaan! Valitse oma suosikkisi laaja valikoimasta värejä, kankaita ja malleja, ja tilaa helposti verkkokaupasta tai käy ostoksilla myymälässämme.
Vekkikaihtimet ovat kätevät ja trendikkäät

Trendikkäät ja monipuoliset vekkikaihtimet

Valitse vekkikaihtimet toiminnon ja tarpeen mukaan. Vekkikaidin voidaan kätevästi työntää kasaan näkymien säilyttämiseksi, koota keskelle ikkunaa haluttuun kohtaan tai vetää kokonaan auki, jolloin se peittää koko ikkunan. Vekkikaihdin on helppo asentaa ja se vie vähän tilaa. Valittavana on valoa suodattavia ja pimentäviä vekkikaihtimia, joko yksinkertaisella tai kaksinkertaisella kankaalla, jotka ovat sekä äänieristäviä että energiaa säästäviä. Kangaskerrosten välissä oleva ilma toimii eristeenä ja pitää talven kylmyyden ja kesän lämmön poissa tilasta. Kaksinkertaisissa vekkikaihtimissa ei ole näkyviä reikiä tai lankoja, ja ne ovat 100-prosenttisesti läpinäkymättömiä.

Löydät vekkikaihtimia kokoväliltä 40-160 cm ja korkeudeltaan 210 cm:iin asti. Valikoimastamme löydät myös terassin oveen sopivia vekkikaihtimia. Jos ikkunasi eivät sovi vakiomittoihin, voit myös itse kaventaa tiettyjä malleja.

Pimentävät vekkikaihtimet suojaavat valolta ja lämmöltä

Rullaverhot

Rullaverhot tarjoavat puhdaslinjaisen, yksinkertaisen ja tyylikkään ulkoasun. Ne ovat perinteinen ja helppo tapa suojata auringolta ja katseilta. Hemtexin rullaverhot on tarkkaan suunniteltu ja niissä on otettu huomioon pienimmätkin yksityiskohdat. Rullaverhoista on saatavana sekä ketjuvetoinen että nyöritön versio, joka sopii erityisesti lastenhuoneisiin. Nyörittömässä rullaverhossa on ainutlaatuinen softclose-jousimekanismi; pieni veto, ja verho rullautuu hiljaa ja pehmeästi. Rullaverhoja on saatavana sekä pimentävinä että läpikuultavina ja valoa suodattavina. Niillä luot kotiisi modernin tyylin!

 

Rullaverho Tuva pimentää tehokkaasti

Lamelliverhot suurille ikkunapinnoille

Lamelliverhot ovat käytännöllisiä ja nykyaikaisia. Mikäli kodissasi on suuret, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja haluat jotain muuta kuin perinteiset verhot, lamelliverhot ovat erinomainen vaihtoehto. Voit helposti säätää päivänvalon määrää ja näkyvyyttä tilaan. Lamelliverhot ovat nyörittämiä ja siten myös lapsiturvallisia. Kiskossa on ohjaustanko, joka säätää sekä säleiden kulmaa että toimii vetotankona. Ne voidaan sovittaa täydellisesti ikkunaasi ja tarpeisiisi. Saat lamelleja monissa väreissä ja lisäksi myös pimentävinä. Vakiopituus lamelleissa on 2,5 metriä.

 

Lamelliverhot sopivat suurille ikkunapinnoille

Perinteiset sälekaihtimet

Sälekaihtimet on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, ja niiden käyttöikä on pitkä. Ne on helppo puhdistaa, ja siksi ne sopivat erityisesti kylpyhuoneisiin, märkätiloihin ja keittiöihin.

 

Sälehkaihtimet sopivat hyvin kylpyhuoneeseen ja keittiöön

Verhot tuovat pehmeyttä sisustukseesi

Tarjoamme laajan valikoiman verhoja monissa väreissä ja kuoseissa. Verhomateriaaleistamme löydät ohuita läpikuultavia, paksumpia ja pimentäviä kankaita sekä monia eri kangaslaatuja, kuten pellavaa, puuvillaa ja samettia. Voit myös valita monista ripustustyypeistä ja halutessasi tilata myös verhotangot tai -kiskot!

 

Pimennysverhoilla suojaat kätevästi katseilta ja valolta