Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti
Pimennysverhot, joilla säädät huoneen valoisuutta

  Pimennysverhot

  Tyylikkäät pimennysverhot ovat helppo ja tehokas tapa rajata huoneen valoisuutta tai pimentää huone täysin. Valitse eri mallien väliltä omaan tarpeeseen sopiva pimennysverho tai pimentävä verho. Blackout-verhot pimentävät nimensä mukaisesti tehokkaimmin, kun taas muut pimentävät verhot suodattavat valoa läpi vain hieman. Valitse monien eri kangasvaihtoehtojen väliltä sekä huoneeseesi sopiva pituus 240 cm tai 300 cm!

  23 tuotetta
  Olet nähnyt 23 tulosta kaikista 23

  Pimennysverhot

  Säätele Huoneeseen Tulevan Valon Määrää

  Pimennysverhoilla ja pimentävillä verhoilla, on monia etuja verrattuna muihin verhoihin. Ne suojaavat huonekaluja ja sisustusta auringossa haalistumiselta ja ne voivat pimentää huoneen tarvittaessa, vaikka aurinko paistaisi suoraan ikkunasta sisään. Ainoa haaste voi olla valon pääsy verhon sivulta, mutta tämä voidaan välttää kaarevan verhotangon avulla.

  Meiltä löydät erilaisia himmennettäviä verhoja, aina sälekaihtimista vekkikaihtimiin, ja paljon muuta. Meillä on pitkä kokemus siitä, mitkä verhot sopivat eri tarkoituksiin, ja voimme antaa sinulle neuvoja ja vastauksia mahdollisiin kysymyksiin. Yhdessä voimme löytää sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun.

  Pimennysverhot Vai Tavalliset Verhot?

  Mikä on niiden ero? Pimentävät verhot ovat yleensä paksumpia kuin tavalliset verhot. Ne laskeutuvat raskaammin, eivät rypisty, ja niitä on helppo hoitaa. Ne pitävät lämmön sisällä ja vedon ulkona.

  Kun kyseessä on tehokas auringonsuojaus, pimennysverhot estävät valosta noin 90–95 % matkastaan sisään, riippuen kuviosta. Yleensä kuvioidut verhot pitävät hieman enemmän auringonsäteitä ulkona kuin yksiväriset.

  Laaja Valikoima Verhoja Ja Kaihtimia

  Hemtexillä on verhoja monissa eri kankaissa ja materiaaleissa, juuri sen mukaan, mitä tarvitset. Olipa kyseessä sitten verhot makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen, sälekaihtimet keittiöön tai kylpyhuoneeseen, Hemtexin ammattitaitoisilta myyjiltä saat aina avun. Jos olet epävarma, mikä voisi olla hyvä verho juuri sinun kotiisi tai tarvitset vain hieman inspiraatiota, voit lukea lisää verho-oppaastamme.

  Tutustu valikoimaamme ja anna inspiroidu.