Verhotarvikkeet

Verhotarvikkeilla viimeistelet verhojesi ripustuksen ja sen ilmeen, jonka verhosi saavat. Valitse verhonipsujen, rypytysnauhojen, renkaiden ja sormikoukkujen väliltä ja viimeistele haluamillasi yksityiskohdilla, kuten verhotampeilla. Haluatko lyhentää verhojasi kätevästi? Valitse tuolloin helppo silitysnauha. Hemtexiltä saat kaikki tarvitsemasi lisätarvikkeet verhoillesi!

99 tuotetta

Verhotarvikkeet

Verhojen Ripustus On Helppoa Oikeilla Tarvikkeilla

Verhoilla on suuri vaikutus huoneen viihtyisyyteen. Eri värit, materiaalit ja kankaan paksuus vaikuttavat siihen, kuinka paljon valoa pääsee huoneeseen ja millainen tunnelma huoneessa vallitsee. Mutta oletko ajatellut, että myös verhojen lisätarvikkeilla on merkitystä? Väri ja tyyli eivät ole ainoat tekijät, jotka luovat tunnelman – vaan myös se, miten ripustat verhot, on tärkeää. Ei pidä unohtaa, että oikeat verhotarvikkeet varmistavat, että verhot ovat helppoja ripustaa ja käyttää.

Verhotarvikkeisiin kuuluu kaikki verhojen ripustukseen tarvittava, kuten seinäkiinnikkeet ja koukut, sekä käytännölliset työkalut puhdistukseen ja ylläpitoon. Haluatko muuttaa huoneen tunnelmaa? Tai ehkä verhosi kaipaavat freesausta oikeanlaisilla tarvikkeilla? Olipa tarpeesi mikä tahansa, voit olla varma, että löydät tarvitsemasi Hemtexiltä.

Verhotarvikkeet Oikeanlaiseen Tunnelmaan

Millaisen tunnelman haluat makuuhuoneeseesi? Tai olohuoneeseesi? Asutko suuressa talossa vai pienessä asunnossa? Valitse juuri sinun tarpeisiisi sopivat verhot ja verhotarvikkeet. Jos esimerkiksi ikkunasi on pieni, mutta haluat antaa vaikutelman, että se on suurempi, voit kiinnittää verhotangon hieman pidemmälle kuin ikkunan karmi, jotta verhot peittävät enemmän seinää kuin ikkunaa. Tämä luo illuusion pidemmästä ikkunasta. Jos huoneesi on kuitenkin pieni, kannattaa kiinnittää verhotanko niin lähelle ikkunaa kuin mahdollista.

Kauniit verhonpidikkeet tai verhonauhat pitävät verhot paikoillaan ikkunan vieressä ja näyttävät ylellisiltä. Laskostamalla verhot oikeanlaisilla tarvikkeilla varmistat, että verho jakautuu tasaisesti tangolle ja luo tyylikkään vaikutelman. Sen voi toteuttaa esimerkiksi rypyttävien sormikoukkujen avulla, joka onkin suosituin valinta. Verhot renkailla tekevät myös verhojen liikuttamisesta tangolla edestakaisin helppoa ja varmistavat, että verhot laskeutuvat kauniisti.

Verhostopparit estävät verhoa putoamasta pois verhotangosta. Stoppareita on monia eri vaihtoehtoja, joista voit valita oman tyylisi mukaisen. Painonauha verhon alaosassa antaa lisäpainoa ja saa verhokankaan laskeutumaan kauniisti, joten verhosi näyttävät vieläkin paremmilta. Monikäyttöiset nauhat tarjoavat useita vaihtoehtoja ripustukseen. Toisin sanoen voit valita paljon erilaisia vaihtoehtoja, ja verhon lisävarusteet voivat tuoda verhojen ilmeeseen pientä ylellisyyttä.

Käytännölliset Tarvikkeet Sälekaihtimille

Hemtexiltä löydät myös lisävarusteet sälekaihtimille. Sälekaihtimet voivat kerätä paljon pölyä, ja siksi on hyvä olla sälekaihdinharja kotona. Sälekaihdinharja on pieni ja kätevä työkalu, joka poistaa pölyn kaihtimien välistä ja on paljon nopeampi sekä tehokkaampi kuin tavallinen pölynimuri.

Sälekaihtimien tulee olla juuri oikean kokoiset ikkunaan ja tässä apuna on sälekaihdinsakset. Voit leikata kaihtimet juuri sen kokoiseksi kuin tarvitset. Sälekaihdinsaksilla on helpompaa käsitellä kaihtimia kuin esimerkiksi tavallisilla keittiösaksilla, sillä sälekaihdinsaksilla saat varmasti suorat reunat vaivattomasti.

Löydä Verhotarvikkeet Ja Verhojen Kiinnikkeet Hemtexiltä

Kaikki tarvitsemasi verhotarvikkeet löydät Hemtexiltä. Meiltä löydät myös verhotangot ja verhokiskot. Jos et ole varma, millainen verhotarvike on sinulle oikea tai tarvitset apua lisävarusteiden valintaan, voit poiketa lähimpään myymälään ja autamme sinua. Koko valikoiman löydät myös verkkokaupastamme!