Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti

Pussilakanasetit flanellista

Peta sänkysi pehmeillä ja lämpimällä flanellipussilakanoilla. Flanelli on pitkien harjattujen kuitujensa ansioista miellyttävää iholla, ja se sopii täydellisesti viileään vuodenaikaan ja heille, jotka helposti palelevat nukkuessaan. Täydennä ihanalla uudella flanellialuslakanalla, peitolla ja hyvällä tyynyllä hyvään hintaan.

13 tuotetta

Pussilakanasetit flanellista

Lämpimät Pussilakanasetit Flanellista, Jotka Tarjoavat Hyvät Yöunet

Paleletko helposti kylmänä syys- ja talvikautena? Kaipaatko mahdollisimman lämmintä pussilakanasettiä? Jos vastauksesi on kyllä, niin kokeile silloin ihanaa flanellipussilakanasettiä, joka tuntuu erityisen lämpimältä ihoa vasten. Flanellipussilakanasetti saa ihanan pörröisen pintansa käsittelystä, jossa kangas käsitellään koneessa puuvillapintaa kuluttamalla, jolloin kankaaseen muodostuu ihana pehmeä pinta. Tämän pörröisen, ihoa vasten mukavalta tuntuvan pinnan ansiosta flanelillakant ovat erityisen lämmittävät.

 

Valitse Juuri Sinulle Sopivat Flanellivuodevaatteet

Oletko petaamassa yhden vain kahden hengen sänkyä? Mikä on makuuhuoneesi sisustuksen väri? Rakastatko yksinkertaista sisustusta vai ovatko runsaat kuosit mieleesi? Flanellipussilakanoidemme joukosta löydät sopiva kokoja niin lapsille kuin aikuisille ja saat niitä sekä yhden hengen että parivuoteen tuplapeitolle. Valitse oman makusi mukaiset lukuisten eri värien ja kuosien joukosta. Jos haluat erittäin kestävät flanellipussilakanat, valitse tuolloin lankavärjätty flanelli, jossa kuitu värjätään jo ennen kudontaa.

 

Huolehdi Flanellivuodevaatteista Oikein

Pese flanellipussilakanat ja flanellilakanat 60 asteessa ja käytä myös huuhteluainetta pehmeän pinnan saavuttamiseksi. Kuivaa flanellivuodevaatteet sisätiloissa, jotta ne eivät haalistu auringonvalossa. Suosittelemme myös välttämään pitkään kestävää rumpukuivausta, joka voi kuluttaa kankaan pintaa. Voit myös silittää flanellivuodevaatteet miedolla lämmöllä.