Pussilakanasetit pellavasta

Pellavavuodevaatteet ovat kauniin rouheita ja niissä on myös miellyttävä nukkua. Pellavalakanan kangas hengittää hyvin, ja kesällä se tuntuukin ihanan viileältä ihoa vasten, kun taas talvella se pitää sinut mukavan lämpimänä. Hemtexistä löydät laadukkaat pellavapussilakanat monissa eri väreissä. Täydennä pussilakansettiäsi myös ihanalla uudella peitolla ja tyynyllä edullisesti!

8 tuotetta

Pussilakanasetit pellavasta

Pellava On Laadukas Luonnonmateriaali

Pellava on ihana luonnonmateriaali, joka sopii loistavasti vuodevaatteiden kuten pellavalakanoiden ja pellavapussilakanoiden valmistukseen. Pellava hylkii likaa ja se hengittää hyvin siirtäen pois kehon ylimääräistä lämpöä. Tämän ansiosta pellavalakanat tuntuvat kesäisin viileältä ihoa vasten ja sopivan siten erityisen hyvin lämpimiin kesäöihin.

Pellava ei pitkässäkään käytössä nukkaannu ja siten ne näyttävätkin kauniilta vuodesta toiseen. Pese pellavaiset vuodevaatteet normaalisti 60 asteessa. Voit käyttää normaalia määrää pesu- ja huuhteluainetta.

 

Kaunis Petaus Pellavalakanoilla

Pellavalakanoilla luon näyttävät ajattoman petauksen, jossa on ripaus maanläheistä rouheutta. Erityisen rennolta petaus näyttää, kun jätät lakanat silittämättä tai mankeloimatta. Käytä petauksessa monia tyynyjä erityisen muhkean petauksen aikaansaamiseksi. Katso lisätyynyliinat pellavapussilakanasettiisi tästä.