Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti

Pussilakanasetit peruspuuvillasta

Puuvillavuodevaatteet on valmistettu luonnonkuiduista, ne ovat siten mukavia ja tuntuvat miellyttävältä ihoa vasten. Puuvillakangas on hengittävää, kestävää, laadukasta ja pitkäikäistä. Puuvillapussilakanasetti sopii yhtä hyvin kesään kuin talveen ja Hemtexin laajasta valikoimasta eri värejä, kuoseja ja kokoja löydät varmasti tyyliisi sopivat. Täydennä pussilakanasettiä laadukkaalla uudella tyynyllä ja peitolla!

25 tuotetta
Olet nähnyt 24 tulosta kaikista 25
Näytä lisää

Pussilakanasetit peruspuuvillasta

Laadukas Petaus Puuvillapussilakanoilla

Luo makuuhuoneeseesi otolliset olosuhteet unelle laadukkailla puuvillasta valmistetuilla pussilakanoilla. Puuvilla on 100% luonnonkuitu, jonka ansiosta kangas hengittää, eikä tunnu hiostavalta nukkuessasi. Kaikki Hemtexin puuvillapussilakanat ovat BCI-merkittyjä (Better Cotton Initiative) ja voit lukee lisää tästä. Peruspuuvillasta eli palttinasta valmistetut pussilakanat tuntuvat mukavalta ja pehmeältä ihoa vasten, ja ovat hintansa arvoinen valinta.

Hemtexin puuvillapussilakanoiden valikoimasta löydät monia värejä sekä sopivat koot niin yhden hengen kuin kahden hengen vuoteelle. Löydät valikoimastamme myös entsyymipestyjä puuvillavuodevaatteita, jotka ovat erityisen pehmeitä erityiskäsittelynsä vuoksi.

 

Miten Hoidan Puuvillapussilakanoita, Jotta Ne Säilyvät Hyvänä Pitkään?

Puuvilla on kestävä materiaali ja suosittelemmekin pesemään puuvillavuodevaatteet 60 asteessa. Käytä normaali määrä pesuainetta ja halutessasi myös huuhteluainetta, joka pehmentää kangasta ja antaa raikkaan tuoksun. Kuivata puuvillavuodevaatteet narulla, mutta huomioi aina auringonvalon osuminen kankaaseen, jotten kangas haalistu. Voit myös kuivata puuvillapussilakanasi kuivausrummussa.