Pussilakanasetit percalepuuvillasta

Tuo makuuhuoneeseesi hotellitunnelmaa percalepussilakanoilla – ne on valmistettu hienoksi kammatusta puuvillasta, joka tuntuu erityisen sileältä ja viileältä ihoa vasten. Percale on erittäin kestävä ja pysyy hyvänä pesusta toiseen. Tutustu laajaan valikoimaan percalevuodevaatteita, löydät niitä monissa eri väreissä ja kuoseissa. Täydennä settiä uudella perkaalialuslakanalla, peitolla ja tyynyllä edulliseen hintaan.

15 tuotetta

Pussilakanasetit percalepuuvillasta

Luo Makuuhuoneeseesi Hotellitunnelma Perkaalipuuvillasta Valmistetuilla Vuodevaatteilla

Perkaalipuuvilla, tunnettu myös nimellä percale, on kankaan kudontatekniikka, joka tekee kankaasta erityisen kestävän. Perkaalipussilakanat petauksellesi ylellisen ulkonäön, ja ne on valmistettu hienoksi kammatusta puuvillasta. Perkaalipuuvillassa on ihana raikas tuntu, ja ne tuntuvat sileältä ja jopa vähän vilpoisilta ihoa vasten. Suosittelemmekin valitsemaan perkaalilakanat erityisesti kevät ja -kesäkauteen, jos sinulla tulee herkästi lämmin nukkuessasi, mutta ne sopivat hyvin myös ympärivuotiseen käyttöön.

Miten Hoidan Perkaalipuuvillasta Valmistettuja Vuodevaatteita

Hemtexin percale-pussilakanat on tehty 100% puuvillasta, joka on BCI-sertifioitua (Better Cotton Initiative). Perkaalilakanat on kudottu erittäin ohuesta langasta, mutta erittäin tiiviisti, jonka ansiosta kangas on erityisen kestävää. Voit pestä percale-vuodevaatteesi 60 asteessa ja kuivata ne huoletta kuivausrummussa.

Luo Kaunis Petaus Perkaalipuuvillalla

Korkean laatunsa vuoksi voit perkaalipuuvillalla luoda upeita petauksia, joissa on hotellipetauksen tuntua. Valitse lukuisten eri värien ja kuosien väliltä ja juuri tyylisi sopivat percale-pussilakanat, jotka löydät niin yhden hengen vuoteelle, kuin myös parivuoteen tuplapeitolle. Tee petauksestasi täydellinen ja käytä siinä myös perkaalipuuvillasta valmistettua aluslakanaa sekä täydennä pussilakanasettiä ylimääräisillä perklaalityynyliinoilla. Vielä ylellisemmän petauksen saat, kun käytät myös jättikokoisia hotellityynyjä.