Luo ihana kevätpetaus kauniilla pastelleilla!

  Päiväpeitot

  Etsitkö täydellistä päiväpeitto yhden tai kahden hengen sänkyyn? 

  Älä katso kauemmas! Verkkosivuiltamme löydät laajan valikoiman päiväpeittoja ja torkkupeittoja, joilla voit luoda täydellisen petauksen makuuhuoneeseesi. Tarjoamme päiväpeittoja eri materiaaleissa ja väreissä – vohvelikankaasta tehty päiväpeitto, klassinen päiväpeitto, samettipäiväpeitto ja paljon muita vaihtoehtoja. 

   

  Luo Tyylikäs Ja Viimeistelty Petaus Päiväpeitolla

  Jos haluat luoda makuuhuoneeseesi rennomman tunnelman, suosittelemme puuvillaa päiväpeiton materiaaliksi. Vihreä päiväpeitto luo huoneeseen raikkaan ja luonnollisen tunnelman, kun taas beige päiväpeitto luo pehmeän ja kutsuvan tunnelman. Jos haet enemmän klassisempaa ilmettä, voit valita valkoisen tai sinisen päiväpeiton, joka tuo huoneeseen puhtauden ja rauhallisuuden tunnetta. Haluatko modernin ja kodikkaan tunnelman? Silloin voit valita kauniin harmaan päiväpeiton. Mikäli taas etsit ylellistä hotellitunnelmaa makuuhuoneeseesi, valitse tuolloin ihana samettipäiväpeitto. 

   

  Niille, Jotka Haluavat Huoneeseen Enemmän Väriä

  Tarjoamme myös kukkakuvioisia päiväpeittoja, jotka voivat tuoda eloa ja väriä makuuhuoneeseesi. Tikattu päiväpeittomme antaa klassisen, perinteisen ja kodikkaan tunnelman, kun taas vohvelipäiväpeittomme on trendikäs ja saatavana useissa eri väreissä.


  Löydä Sopivan Kokoinen Päiväpeitto Omaan Makuuhuoneeseesi

  Meillä on erikokoisia päiväpeittoja, jotka sopivat yhden hengen vuoteisiin, parivuoteisiin  sekä 90- ja 120-vuoteisiin. Olipa vuoteesi siis minkä kokoinen tahansa, meiltä löytyy sinulle sopiva päiväpeitto. Sen lisäksi, että meillä on päiväpeittoja, meillä on myös kauniita kudottuja ja virkattuja torkkupeittoja, jotka voidaan niin ikään asettaa sängyn päälle tuomaan lisämukavuutta.

  Osta päiväpeitot pari- tai yhden hengen sänkyihin verkosta tai käy myymälässämme, niin autamme sinua tekemään sängystäsi vastustamattoman unelman.