Nordic Rest -sängyt

  Sängyt

  Tyylikäs jenkkisänky on yksi suosituimmista sängyistä ja saat ne nyt myös Hemtexin valikoimasta! Hyvät ja palauttavat yöunet ovat hyvin tärkeät hyvinvointimme kannalta. Siten on erityisen tärkeää, että sänky ja patja, jolla nukut, tukee untasi parhaalla mahdollisella tavalla. Laadukkaassa sängyssä nukut hyvin ja se kestää oikein hoidettuna monta vuotta. Hemtexin valikoimasta löydät kolme eri tason jenkkisänkyä Basic, Plus ja Permium kahdessa eri koossa 160c ja 180 cm. Lue lisää sänkyjen eroista tästä artikkelista. Nopea toimitus vain 4-7 työpäivässä ja uusi edullisempi kotiinkuljetus myös alueille: Lahti, Tampere, Turku, Vaasa ja Oulu - vain 49,95!

  13 tuotetta
  Olet nähnyt 13 tulosta kaikista 13

  Sängyt

  Valitse sänky hyvällä, laadukkaalla patjalla

  Ei ole mikään salaisuus, että hyvä yöuni on tärkeää kehollesi ja elämänlaadullesi, ja hyvien, pehmeiden vuodevaatteiden ja hyvän pussilakanan lisäksi laadukas sänky on välttämätön. Käytämme samaa sänkyä monta vuotta, ja siksi sinun kannattaa valita sellainen, joka edesauttaa sinua saamaan syvää ja laadukasta unta, jonka ansiosta heräät uuteen päivään levänneenä ja virkeänä.

  Hemtexin sänkyvalikoimasta löydät useampia eri sänkymalleja. Kaksi suosituinta vaihtoehtoa ovat jenkkisänky ja runkosänky. Jenkkisänkymme koostuvat kolmesta eri osasta: runkosängystä, jousipatjasta ja petauspatjasta, joka sängyissämme kuuluu aina hintaan. Runkosänkyihimme kuuluu puolestaan matala sängyn runko, johon on integroitu joustinpatja. Runkosänkymme matalat mallit Eden ja Willow ovat molemmat trendikkäitä sänkyvalintoja.

  Uutta sänkyä ostaessasi kannattaa ensisijaisesti ajatella nukkumismukavuutta. Se, mikä kullekin on mukavinta, on kuitenkin yksilöllistä. Pidätkö mieluummin pehmeästä patjasta, jämäkästä patjasta vai patjasta, joka muotoutuu kehosi mukaan? Patjan rakenteessa on monia erilaisia tekniikoita, kuten vaahtomuovilla pehmustaminen tai erilaiset jousitukset. Se, mikä on paras vaihtoehto juuri sinulle, riippuu täysin omista mieltymyksistäsi. Hemtexin sängyissä on laadukkaat patjat, jotka ovat pussijousitettuja. Lisäksi tarjoamme eri vyöhykkeisiin jaettuja patjoja, jotka mukautuvat vartalomuotojesi mukaan tarjoten erittäin hyvää tukea unen aikana.

   

  Yhden hengen sänky, 120 hengen sänky vai parisänky?

  Sinulle parhaiten sopivan patjatyypin lisäksi sinun kannattaa ottaa huomioon myös sängyn koko. Tässä sinulla on monia vaihtoehtoja. Nukutko parhaiten isossa sängyssä, jossa on paljon tilaa, vai viihdytkö pienemmässä sängyssä? Entä kuinka paljon tilaa sinulla on kotona?

  Yhden hengen sänky on yleensä 80-90 cm leveä, ja se on hyvä valinta lastenhuoneeseen tai vierasvuoteeksi. 120 cm:n sänky on hyvä valinta, jos sinulla on hieman enemmän tilaa vierashuoneessa tai jos makuuhuoneesi on pieni, mahtuu tässä sänkykoossa nukkumaan myös kaksi henkilöä lähekkäin. Parisänky on hyvä valinta, jos haluat paljon tilaa nukkumiseen tai teitä on kaksi jakamassa sänkyä. Parisänkyjä on saatavilla useissa eri koossa, tavallista on sekä 160 että 180 cm leveät parisängyt.

   

  Sisusta makuuhuoneesi tyylikkäästi kauniilla vuodevaatteilla

  Kauniilla vuodevaatteilla, hyvillä tyynyillä ja sopivan lämpimillä peitoilla luot parhaan mahdollisen unikokemuksen. Valitse tyylisi sopivat pussilakanat useiden eri kuosien ja materiaalien väliltä. Jos nukut useammalla tyynyllä, löydät valikoimastamme myös lisätyynyliinoja, usein pussilakanasetteihin sopivissa väreissä ja kuoseissa. Myöskään patjasuojaa ei kannata unohtaa, sillä se pidentää patjan käyttöikää. Erityisesti lasten pinnasängyissä patjansuojus on ehdoton lisä petauksessa. Sängyn päätyyn lisättävä säilytyspenkki on täydellinen lisä sänkykokonaisuuteesi, sillä siinä voit säilyttää vuodevaatteet ja lakanat tai sänkysi koristetyynyt yön ajan. Jos haluat makuuhuoneeseen hotellitunnelmaa, suosittelemme hankkimaan myös sänkyyn yhteensopivan sängynpäädyn tai käyttämään suuria hotellityynyjä luodaksesi sängynpäädyn illuusiota. Viimeistele petaus kauniilla koristetyynyillä ja kauniilla torkkupeitolla, jonka voit asetella rennosti sängylle.

   

  Osta sänky verkosta nopealla toimituksella suoraan kotiisi

  Sängyn valitsemiseen kannattaa panostaa ja eri vaihtoehtoihin on hyvä tutustua huolella. Olemmekin luoneet sinulle oppaan oikean sängyn valitsemista varten, jotta voit varmistua siitä, että valitsemasi sänky on juuri sinulle sopiva. Käytä aikaa eri vaihtoehtojen tutustumiseen, voit myös käydä kokeilemassa sänkyjämme eri myymälöissä. Tiedot mallikappaleista löydät kyseisen sängyn tuotesivulta.

   

  Löydä mukavat sängyt makuuhuoneeseen verkkosivuiltamme tai käy myymälöissämme, niin autamme sinua löytämään uuden unelmiesi sängyn!