Valitse omiin tarpeisiisi sopiva sänky

Valitse omiin tarpeisiisi sopiva sänky

Sänky ei ole vain paikka, missä nukumme. Jos nukumme hyvin, jaksamme hyvin, ja tämä onkin filosofia Nordic Rest -sänkyjen kehittämisen taustalla. Sängyissämme käytetään kehittynyttä jousiteknologiaa, joka tarjoaa räätälöityä tukea siellä, missä kehosi sitä eniten tarvitsee. Lisäksi patjat on valmistettu hengittävästä materiaalista ja päällinen kestävästä laatutekstiilistä. Toivomme, että nukut niin hyvin kuin voit "päivän tärkeimpinä tunteina". Hyvää yötä. Hyvää huomenta.
skrollaa alas ja lue lisää sängyistämme

Mikä kiinteysaste kannattaa valita?

Itselle sopivan patjan oikean jämäkkyyden ja kiinteyden löytäminen voi olla haastavaa. Jos patja tuntuu liian kovalta tai liian pehmeältä, voi se aiheuttaa levotonta unta ja paljon levotonta liikehdintää unen aikana. Ennen kuin valitset itsellesi sopivaa patjaa, kiinnitä huomiota nukkuma-asentoosi. Nukutko yleensä kyljelläsi, vatsallasi vai selälläsi? Huomioi myös painosi ja se, nukutko herkemmin paikallasi vai vaihteletko enemmän asentoasi yön aikana. Jos olet epävarma patjasi sopivasta kiinteysasteesta, suosittelemme valitsemaan mieluummin kiinteämmän kuin liian pehmeän patjan.

Sänkyvaihtoehdot: Basic - Plus - Premium

Mitä tarkoitetaan vyöhykkeisiin jaetulla jousitusteknologialla?

Hyvän sängyn määritelmä on yksilöllinen, mutta teknisesti ottaen on hyvä sänky sellainen, jossa selkäranka pääsee patjalla maatessaan lepäämään oikeassa asennossa. Kehosi eri osiin mukautuva patja on ergonomisesti parempi sekä takaa paremman unen ja mukavuuden. Vyöhykkeisiin jaetussa patjassa on pehmeämmät vyöhykkeet hartioille ja lantiolle ja kiinteämmät vyöhykkeet päälle, vyötärölle ja jaloille, joihin kohdistuva paine on vähäisempää. Näin patja mukautuu kehosi mukaan ja antaa parhaan mahdollisen tuen sinne, missä sitä tarvitset. Kehon paino vaikuttaa patjan tukeen, ja patjan vyöhykkeiden määrä voi kertoa, kuinka tarkkaa tuki on. Mitä enemmän vyöhykkeitä on, sitä paremmin patja mukautuu kehoosi.

 

Vyöhykejousitekniikkaa löydät Basic- ja Plus-vuoteistamme.

Patjasta löydät 7 eri vyöhykettä, joilla on eri jämäkkyyksiä

Mitä tarkoitetaan mukautuvalla jousiteknologialla?

Mukautuvalla jousiteknologialla varustettu patja koostuu pussijousista kahdella eri tasolla, jonka ansiosta se tarjoaa saman, optimaalisen tuen kehon painosta riippumatta. Patjan jousitus mukautuu nukkujan mukaan mukaan siten, että lyhyet jouset aktivoituvat ja antavat lisätukea enemmän painavalle ja pidemmät jouset tasapainottavat vähemmän painavan henkilön tarvitsemaa tukea. Kierrejouset on ommeltu pieniin lokeroihin, ja koko patja on rakenteeltaan saumaton.

Mukautuvan jousiteknologian löydät Premium-sängystämme.

Patjan rakenne ja osat

Hemtexin sänkymallisto

Mallistostamme löydät useamman eri hintaluokan sänkyjä, jotka tarjoavat erilaista tukea ja eri kiinteysasteita eri vartalotyypit huomioiden. Sängyt on kehitetty yhteistyössä eurooppalaisten huonekaluasiantuntijoiden kanssa, ja ne on valmistettu skandinaavisten käsityöperinteiden ja standardien mukaisesti. Vankan rakenteen ja kauttaaltaan laadukkaiden materiaalien ansiosta saat todella mukavan sängyn, joka kestää monta vuotta.

Basic Bed - laadukas perustason jenkkisänky
PLUS BED - jenkkisänky valitsemillasi jämäkkyyksillä
Premium bed - laadukkain ja ylellisin jenkkisänkymme
Duo Daybed - kätevä sohva sänky, jossa sänky ja sohva samassa

Näin pidennät sänkysi ikää

Jenkkisängyissämme on petauspatja, jonka irrotettava päällinen voidaan pestä 40 asteessa. Päällinen on venytettävä takaisin mittaansa märkänä, sillä kuitutäyte kutistuu pesussa. Päällistä ei suositella kuivattavaksi kuivausrummussa. Duo Daybed -sohvasängyssä suosittelemme käyttämään patjasuojusta petauspatjan päällä, sillä petauspatjan päällinen ei ole irrotettavissa. Näin voit helposti pitää sängyn puhtaana ja raikkaana pesemällä vain patjasuojuksen. Kyllästä huonekalutekstiilit Guardia-tekstiilikyllästyksellä tahrojen ja kosteusvaurioiden estämiseksi. Suosittelemme myös pesua säännöllisin väliajoin tai tarvittaessa Guardian-vaahtopesuaineella.