Sohvat

Forms+Objects -malliston sohvat on suunniteltu yhdistämään mukavuus, kestävyys ja muotoilu. Sohvan vankka rakenne, kestävät kankaat ja tyylikäs muotoilu muodostavat monta vuotta kestävän sohvan. Laajasta sohvavalikoimastamme löydät moduulisohvia, avokulmasovhia, divaanisohvia, keittiösohvia, 2 ja 3-istuttavia sohvia sekä käytännöllisen sohvasängyn. Moduulisohvasta Isa ja Juno voit itse suunnitella haluamasi kokonaisuuden, jotta se vastaa tarpeitasi ja tyyliäsi.

Nopea toimitus vain 4-7 työpäivässä!

74 tuotetta
Olet nähnyt 24 tulosta kaikista 74
Näytä lisää

Sohvat

Miten valita täydellinen sohva?

Uuden sohvan ostaminen on suuri ja tärkeä päätös. Huomioon on otettava monia tekijöitä, kuten koko, muoto, väri, materiaali ja mukavuus. Haluat sohvan, joka sopii tyyliisi, huoneeseesi ja tarpeisiisi. Siksi olemme luoneet pienen sohvaoppaan, joka auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan sohvan.

Sohva pieneen olohuoneeseen

Pieneen olohuoneeseen sopivan sohvan löytäminen voi olla haastavaa. Suuret sohvat vievät helposti liikaa tilaa tai näyttävät tilassa liian hallitsevalta. Oikeilla vinkeillä ja nikseillä löydät oikean sohvan pieneen huoneeseen. Valitse sohva, jossa on kapeat käsinojat ja jalat, näin tila jää ilmavammaksi. Voit myös valita sohvan divaanilla, joka antaa sinulle enemmän istumatilaa viemättä liikaa tilaa leveyssuunnassa. Vuodesohva tai sohvasänky on kätevä valinta, jos sinulla käy usein yöpyviä vieraita.

Huolehdi sohvasta ja pidennä sen käyttöikää

Hyvä sohva voi kestää pitkään, jos pidät siitä hyvää huolta. Jos haluat suojata sohvasi tahroilta ja kulumiselta, se kannattaa kyllästää sopivalla suoja-aineella. Voit käyttää esimerkiksi Guardian-kyllästyssuihketta. Kyllästyssuihke lisää kankaan kestävyyttä, sillä se auttaa hylkimään likaa ja kosteutta. Puujalkaiset sohvat kannattaa öljytä säännöllisesti Guardianin öljyllä, jotta ne eivät kuivu ja halkeile.