Laatuhuonekalujen Forms and objects -mallisto

Laatuhuonekalujen Forms and objects -mallisto

Olemme yhdessä eurooppalaisten huonekaluasiantuntijoiden kanssa kehittäneet malliston laatuhuonekaluja, jotka tuovat kotiisi skandinaavisen ja minimalistisen tyylin. Näissä huonekaluissa huomiota on erityisesti kiinnitetty laatuun ja mukavuuteen. Malliston huonekalut toimivat hyvin yhdessä, mutta myös yhdistettynä jo olemassa oleviin huonekaluihisi. Suunnittelussa näkyvät suorat, selkeät linjat ja tyylikäs minimalismi. Laatuhuonekaluja kohtuuhintaan on koko malliston läpi kulkeva punainen lanka.

Monet huonekaluistamme valmistetaan Euroopassa, ja ne on kehitetty skandinaaviseen käsityötaitoon perustuvien laatuvaatimusten ja -periaatteiden mukaisesti. Jos katsot jonkin sohvamme alle tai käännät tuolin ylösalaisin, näet vakaan ja hyvin valmistetun runkorakenteen – huonekalun, joka kestää aikaa ja käyttöä pitkään.

Sohvat – tukeva rakenne, vahvat tekstiilit ja tyylikäs muotoilu

Forms & Objects -sohvat on kehitetty yhdistämään mukavuus, kestävyys ja muotoilu. Useissa sohvatyynyissä on optimaalisen istuinmukavuuden takaava joustava HR-vaahtomuovi. Sitä ympäröi kanavoitua pallokuitua oleva päällinen, jonka ansiosta tyyny säilyttää hyvin muotonsa ja tuntuu pehmeältä. Sohvan runkorakenteesta löydät massiivimäntyä ja kestävää vaneria.

Nojatuolit

Valitse sohvan kanssa yhteensopiva nojatuoli yhtenäisen ilmeen luomiseksi. Nojatuoli voi myös yksinään toimia näyttävänä huonekaluna haluamassasi tilassa. Hemtexin lepotuolivalikoimasta löydät skandinaavisen käsityöperinteen mukaisesti valmistettuja nojatuoleja. Niiden valmisteuksessa on käytetty vahvoja materiaaleja ja kestäviä tekstiilejä. Voit käyttää myös moduulisohva Junon tai Isan yksittäisiä osia luovana nojatuoliratkaisuna.

Ruokapöydät – puhdaslinjaista tyylikkyyttä

Ruokapöydän ääreen on ihana kokoontua ruokailemaan perheen ja ystävien kesken. Se voi toimia myös hyvä työpöytä arjen eri askareissa. Valitse isoon ruokailutilaan pitkä, yksinkertaisen muotoinen pöytä, jossa on leveä ja käytännöllinen pöytälevy. Pyöreä, hieman pienempi pöytä, sopii puolestaan paremmin pienempiin tiloihin.

Ruokapöytä Nora

  Ruokapöydän tuolit – designia mukavuudella

  Valitse laadukas ruokapöydän tuoli ja kiinnitä erityisesti huomiota istuinmukavuuteen. Onhan pitkistä illallisista ja hyvistä keskusteluista mukava nauttia pitkään! Tyylikkäät tuolit ovat myös osa ruokailutilasi sisustusta. Voit käyttää sisustuksessa pelkästään tuoleja, tai yhdistää ne penkin tai mukavan keittiösohvan kanssa!

  Tyylikkäässä vitriinissä tuot astiat kauniisti esille pitäen ne samalla suojassa pölyltä

   Vitriinit ja senkit

   Säilytä kaikki tarvitsemasi käytännöllisessä ja tyylikkäässä vitriinissä tai senkissä. Vitriinissä kauniit astiasi säilyvät pölyltä suojassa, mutta näkyvät huoneeseen lasiovien läpi. Senkin päälle voit vapaasti somistaa tyylikkäitä maljakoita ja muita koriste-esineitä. Senkki sopii myös loistavasti tv-tasoksi tai lisätarjoilupöydäksi ruokailutilaan! Täydellinen yhdistelmä estetiikkaa ja toiminnallisuutta.

   Senkki sopii apupöydäksi ruokailutilaan ja sen päälle voit sommitella näyttäviä koriste-esineitä

    Suuret matot ryhdittävät tilaa

    Jaa huonetilaa suurella matolla tai ryhmitä suurta huonetta matolla eri osiin. Suuri matto tekee huoneesta heti kodikkaamman ja tunnelmallisemman. Matto tuntuu myös mukavalta jalkojesi alla sekä vähentää tilan kaikua ja vaimentaa ääniä. Forms+Objects -mallistosta löydät kestäviä mattoja eri väreissä ja koossa kodin jokaiseen huoneeseen. Materiaaleista löydät eri laatuja, kuten juuttia ja puuvillaa. Tuftatut mattomme ovat korkealaatuisia, eikä niistä irtoa kuituja ja ne eivät muutu staattisiksi. Trendikkäällä matolla muutat huoneen ilmettä kerta heitolla, koko mattovalikoiman näet tästä!