• Huonekalut

Huonekalut

Tilaa tyylikkäät huonekalut kotiisi. Hemtexin huonekaluvalikoimasta löydät ruokapöydän tuoleja, sivupöytiä, hyllyjä, nojatuoleja, terassikalusteita ja raheja. Valikoimaamme kuuluu myös mattoja monessa koossa ja materiaalissa. Huonekalut ovat tärkeä osa kotiamme. Niillä on ratkaiseva merkitys toimivan ja viihtyisän ympäristön luomisessa.

254 tuotetta
Olet nähnyt 24 tulosta kaikista 254
Näytä lisää

Huonekalut

Kestävät ja tyylikkäät huonekalut

Onko aika päivittää olohuone? Vai oletko muuttanut uuteen asuntoon ja suunnittelet kodin sisustamista? Ehkä sinun on korvattava rikkinäinen sohvapöytä tai etsit yksinkertaisesti jotain uutta? Hemtexin laajasta valikoimasta löydät huonekaluja, ulkokalusteita, pöytiä, tuoleja, raheja, hyllyjä, sivupöytiä ja muita pienkalusteita. 

Kodinsisustuksella voimme ilmaista tyyliämme. Koti onkin mukava sisusta viihtyisäksi, jotta voit rentoutua siellä pitkän työ- tai koulupäivän jälkeen. Osalle meistä sisustaminen on intohimo, kun toiset taas haluavat vain saada sisustuksen valmiiksi. Oikeilla huonekaluilla ja sisustustekstiileillä sisustat kodin nopeasti tyylikkääksi.

Olitpa sitten sisustamassa suurta omakotitaloa tai pientä asuntoa, Hemtexin valikoimasta löydät varmasti etsimäsi. Meiltä saat huonekaluja ja sisustustekstiilejä koko kotiin, mukaan lukien kalusteet eteiseen, makuuhuoneeseen, tuolit, olohuoneen kalusteet ja muut pienhuonekalut.

Huonekalujen valitseminen vaatii yleensä hieman enemmän harkintaa kuin sisustuksen ja muiden kalusteiden ostaminen. Huonekaluja ei todennäköisesti vaihdeta yhtä usein. Suosittelemme panostamaan neutraaleihin huonekaluihin, jos olet epävarma omasta sisustustyylistäsi. Neutraalin pohjan päälle on helppo rakentaa kausisisustusta eri tekstiileillä ja somisteilla. Valitse koristetyynyjä, kynttilänjalkoja ja maljakoita, joita voi helposti vaihtaa, jos kyllästyt tai haluat sisustaa vuodenajan mukaan. 

Inspiroidu olohuoneen huonekaluista

Olohuone on yksi niistä huoneista, joissa vietämme eniten aikaa. Siellä rentoudumme sohvalla television ääressä, nojaamme nojatuoliin podcastin tai hyvän kirjan parissa ja kokoonnumme sohvapöydän ääreen nauttimaan toistemme seurasta. Olohuoneen sisustaminen kutsuvaksi tilaksi on siten viihtyvyyden vuoksi tärkeää.

Makuuhuoneen ja lastenhuoneen sisustaminen

Monet haluavat sisustaa makuuhuoneensa tummilla väreillä, jotta he voivat nukkua hyvin. Makuuhuoneen sisustuksen ei kuitenkaan tarvitse olla tylsä. Voit sisustaa tumman makuuhuoneen myös vaaleilla makuuhuoneen kalusteilla ja somisteilla. Käytä hyödyksesi kontrasteja, sillä tummansiniset seinät voivat näyttää upealta, kun yhdistät niiden kanssa huonekaluja vaalealla puupinnalla. Näin huonekalusi nousevat tyylikkäästi esiin tummasta taustasta.

Osta huonekaluja verkosta 

Hemtexistä löydät huonekaluja edullisesti. Meillä on laaja valikoima huonekaluja verkossa, joten löydät varmasti tarvitsemasi. Valikoimamme muuttuu jatkuvasti, joten pysy kuulolla uutuuksista tilaamalle uutiskirjeemme tai vierailemalla sivuillamme.