Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti
Nordic Rest -sängyt

  Sängynpäädyt ja säilytyspenkit

  Sängynpäädyllä ryhdität makuuhuoneesi ilmettä ja luot hotellimaista tunnelmaa. Sängynpäätyjen valikoimastamme löydät eri värisiä, kokoisia ja kuvioisia päätyjä, jotka ovat yhteensopivia Nordic Rest -sänkymallistomme kanssa. Täydennä sänkyä lisäksi jalkopään säilytyspenkillä, jossa voit kätevästi säilyttää vuodevaatteita, peittoja ja koristetyynyjä. Nopea toimitus vain 4-7 työpäivässä ja uusi edullisempi kotiinkuljetus alueille: Lahti, Tampere, Turku, Vaasa ja Oulu - vain 49,95!

  15 tuotetta

  Sängynpäädyt ja säilytyspenkit

  Sängynpäädyt ja säilytyspenkit

  Sängynpäädyt ja säilytyspenkit voivat antaa makuuhuoneellesi uutta ilmettä. Hemtexiltä löydät laajan valikoiman sängynpäätyjä ja säilytyspenkkejä, jotka sopivat jokaiseen makuuhuoneeseen ja tyyliin. Löydä täydellinen huonekalu kotiisi nyt!

  Päivitä sänkysi sängynpäädyllä

  Makuuhuone ei ole enää vain paikka kunnon yöunille tai iltapäiväunille, vaan siitä on tullut myös paikka, jossa katsomme tv-ohjelmia, luemme kirjoja ja surffaamme puhelimessa. Toisin sanoen tässä huoneessa vietämme ehkä suurimman osan ajastamme elämässä, joten on tärkeää, että se on paikka, jossa tunnemme olomme mukavaksi. Sen pitäisi olla rentouttava tila, ja monille ihmisille makuuhuoneen sisustus ja rento ilmapiiri tarjoavat paljon hyvinvoinnista.

  Sängynpääty on yksinkertainen elementti, joka voi nopeasti saada aikaan suuren muutoksen ja lisätä makuuhuoneeseen tyylikkyyttä ja ylellistä ilmettä. Sängynpääty on helppo asentaa itse sänkyyn tai suoraan seinälle, ja se myös suojaa seinää kulumiselta. Sen lisäksi, että se näyttää upealta, on siihen myös mukava nojata. Sängynpääty antaa myös hyvän tuen, jos haluat istua sängyssä pystyasennossa ja katsella televisiota tai lukea. Löydä mukava asento sängyssäsi, rentoudu ja nauti suosikkiohjelmastasi tai hyvästä kirjasta.

  Hotellitunnelma makuuhuoneeseen sängynpäädyllä

  Moni saattaa yhdistää sängynpäädyn ylellisyyteen ja hotellityyliin. Sängynpäädyllä voit luoda hieman arjen luksusta ja näyttävyyttä makuuhuoneeseen ja saada hotellin tunnelman kotiin! Täydellisen kokonaisuuden saat, kun vielä yhdistät muhkeita, suuria hotellityynyjä sängynpäädyn kanssa sekä muutaman kauniin koristetyynyn. Jalkopäähän voit lisätä yksinkertaisen torkkupeiton, jonka kanssa on mukava heittäytyä päiväunille. Ja voilà, näin sinulla on tyylikäs ja kutsuva lepopaikka, jossa voit nauttia laiskoista lauantaiaamuista ihanan sänkyaamiaisen kera.

  Sängynpäätyjen pesu ja huolto

  Hemtexin sängynpäätyjä on helppo huoltaa, sillä päällinen voidaan irrottaa ja pestä pesukoneessa 30 °C:ssa. Jos sattuisit läikyttämään nestettä sängynpäätyyn, voit myös pyyhkiä sen kostealla liinalla.