Nordic Rest -sängyt

  Sängyt

  Vietämme elämämme aikana paljon aikaa makuuhuoneessa. Hyvällä ja mukavalla sängyllä voit nukkua syvää unta ja herätä virkeänä uuteen päivään. Uni on tärkeää hyvinvoinnin kannalta, joten hyvään sänkyyn panostaminen on aina kannattavaa. Laadukkaassa sängyssä nukut hyvin ja voit nauttia siitä monta vuotta. Valikoimastamme löydät kolme eri tason jenkkisänkyä Basic, Plus ja Permium. Lue lisää sänkyjen erosta tästä artikkelista. Nopea toimitus 4-7 työpäivässä!

  15 tuotetta
  Olet nähnyt 15 tulosta kaikista 15

  Sängyt

  Valitse sänky, jossa on mukava patja

  Ei ole mikään salaisuus, että laadukas uni on tärkeää kehollesi ja elämänlaadullesi. Laadukkaiden vuodevaatteiden lisäksi mukava sänky on välttämätön. Tulet pitämään samaa sänkyä kotonasi todennäköisesti monta vuotta. Valitse siis sänky, joka auttaa sinua nukkumaan hyvin ja heräämään virkeänä.

  Hemtexin valikoimasta löydät kaksi erilaista sänkytyyppiä, jenkkisängyn sekä runkopatjan. Jenkkisänky koostuu kolmesta osasta: runkosängystä, vaahtomuovi- tai jousipatjasta ja petauspatjasta. Runkopatja koostuu puisesta rungosta, johon on integroitu patja ja jalat. Runkopatja on vakaa, yksinkertainen ja budjettiystävällinen valinta.

  Uutta sänkyä ostaessasi suosittelemme kiinnittämään huomiota ensisijaisesti mukavuuteen. Mukavuus koetaan kuitenkin yksilöllisesti. Kiinnitä siis erityistä huomiota patjan valintaan. Pidätkö enemmän pehmeästä tai kovasta patjasta vai patjasta, joka muotoutuu kehosi mukaan? Patjan rakenteessa on monia teknisiä eroja, kuten vaahtomuovipehmusteet tai erilaiset jousitukset. Se, mikä on paras juuri sinulle, riippuu täysin omista mieltymyksistäsi.

  Yhden hengen sänky, 120 cm sänky vai parisänky?

  Sinulle parhaiten sopivan patjatyypin lisäksi kannattaa ottaa huomioon myös sängyn koko. Tässä sinulla on monia vaihtoehtoja. Nukutko parhaiten isossa sängyssä, jossa on paljon tilaa, vai viihdytkö pienemmässä sängyssä? Entä kuinka paljon tilaa sinulla todella on kotonasi?

  Yhden hengen sänky on yleensä 80-90 cm leveä. Se on hyvä valinta lastenhuoneeseen tai vierasvuoteeksi, jos sinulla on vain vähän ylimääräistä tilaa. 120 cm:n sänky on myös hyvä valinta, jos sinulla on enemmän tilaa. Tässä sängyssä mahtuu nukkumaan myös kaksi henkilöä, jos läheisyys ei haittaa. Mikäli haluat runsaasti tilaa tai nukkujia on kaksi suosittelemme valitsemaan parisängyn. Valitse parisänky koossa 160 cm tai 180 sen mukaan, kuinka paljon tilaa haluat.

  Sisusta makuuhuoneesi tyylikkäästi sängyn lisävarusteilla

  Oikeilla lisävarusteilla voit tehdä sängystäsi täydellisen. Oikeanlainen sänky itsessään auttaa jo pitkälle, kun haluat nukkua hyvin. Suosittelemme kuitenkin kiinnittämään huomiota myös laadukkaisiin vuodevaatteisiin ja pussilakanoiin. Myös oikeilla tyynyillä ja peitoilla on väliä unesi laatuun merkittävästi. Älä myöskään unohda patjansuojaa, sillä se suojaa patjaasi lialta ja kosteudelta. Patjansuojus on helppo pestä koneessa ja näin sänkysi patjan käyttöikä pitenee. Sängyn alle sijoitettava säilytyslaatikko on fiksu ratkaisu, kun haluat hyödyntää kaikki säilytystilat. Siellä voit säilyttää vuodevaatteet ja lakanat sopivissa säilytyslaatikoissa ja -pusseissa. Lisää sänkyysi myös sängynpääty, jos haluat makuuhuoneeseesi ylellistä hotellitunnelmaa. Erityisen näyttävän petauksen saat lisäämällä myös suuret hotellityynyt petaukseesi.

  Osta sänky kätevästi verkosta

  Sängyn valitseminen ei ole helppoa, kun vaihtoehtoja on paljon. Näkemällä vähän vaivaa, tulet kuitenkin löytämään itsellesi sopivan sängyn helposti. Ota aikaa eri vaihtoehtojen vertailulle. Valitse se sänky, joka mielestäsi tuntuu ja näyttää parhaimmalta!

  Löydä mukavat sängyt makuuhuoneeseen verkkosivuiltamme tai käy myymälöissämme. Autamme sinua mielellämme löytämään sopivan vaihtoehdon!