Patjan- ja tyynynsuojukset

Patjan- ja tyynynsuojat ovat edullinen ja kannattava sijoitus, sillä ne pidentävät patjasi ja tyynysi käyttöikää. Patjansuojus suojaa patjaa ja pitää sen puhtaana tahroilta ja lialta. Suojuksia on saatavilla eri kokoisina ja paksuisina vaihtoehtoina. Valikoimastamme löydät patjansuojukset 90, 120 ja 180 cm leveisiin sänkyihin.

8 tuotetta

Patjan- ja tyynynsuojukset

Suojaa patjaasi ja tyynyäsi ja pidennä niiden käyttöikää

Patjan- ja tyynynsuojus on pääasiassa hygieniatarkoituksiin tarkoitettu, ja sen tarkoitus on pääasiassa suojata lialta ja tahroilta. Suojus pidentää patjan ja tyynyn käyttöikää, mutta se varmistaa myös, että sänkysi ja tyynysi pysyvät puhtaana, koska suojuksen voi helposti irrottaa ja pestä 60°C:ssa pesukoneessa. Patjansuojus asetetaan yleensä suoraan patjan päälle lakanan alle. Tyynynsuojus tulee tyynyliinan alle.

Meiltä löydät vedenkestävät patjansuojukset, jotka ovat PU-pinnoitettuja ja estävät kosteutta pääsemästä patjaan. Ne ovat siis hyvä vaihtoehto silloin, kun lapsi opettelee kuivaksi.

Patjansuojus vai petauspatja?

Patjansuojusta ei saa sekoittaa petauspatjaan. Patjansuojus saattaa ehkä muistuttaa ppetauspatjaa, mutta se on ohuempi ja siinä on kuminauhat, jotka kiinnitetään patjan kulmiin. Se on myös joustavampi ja sitä ei käytetä lisämukavuuden vuoksi, vaan enemminkin patjan suojaamiseksi kulumiselta sekä tahroilta ja lialta. Meidän patjasuojuksemme ovat siitä huolimatta pehmeitä ja mukavia.

Laaja valikoima makuuhuoneeseen

Hemtexiltä löydät patjasuojuksia useassa eri koossa ja paksuudessa. Löydät myös eri materiaaleista valmistetut tyynysuojukset. Jos olet epävarma siitä, minkä tyyppinen patjansuojus olisi sinun tarpeisiisi paras, olemme aina valmiina auttamaan sinua! Tutustu valikoimaamme tällä sivulla tai tule käymään myymälöissämme!