Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti

Pussilakanasetit satiinipuuvillasta

Luo makuuhuoneeseen upea hotellitunnelma Hemtexin satiinipussilakanoilla. Puuvillasatiini on materiaali, joka tuntuu pehmeältä, viileältä ja sileältä ihoa vasten ja sopii siten täydellisesti ylellisen tunnelman luomiseen makuuhuoneeseesi. Satiinivuodevaatteissa on kaunis kiilto, ne ovat kestäviä ja ihanan kevyitä. Valikoimastamme löydät satiinipussilakanasetit niin värillisenä, valkoisena kuin mustanakin ja valittavissa on myös suosittu parivuoteen tuplapussilanakoko.

55 tuotetta
Olet nähnyt 24 tulosta kaikista 55
Näytä lisää

Pussilakanasetit satiinipuuvillasta

Puuvillasatiinia Eri Väreissä Ja Kuoseissa

Satiinisen pussilakanasetillä luot jokapäiväistä ylellisyyttä makuuhuoneeseesi. Valikoimastamme löydät suuren määrän suosittuja värejä, kuten tummanharmaata, vaaleanpunaista, valkoista ja sinistä, mutta löydät myös satiinisia pussilakanasettejä ihanilla kukkakuvioilla ja paisley-kuviolla.  

 

Satiini – Kiiltävä, Pehmeä Ja Ylellinen

Satiinin hienot ominaisuudet tekevät siitä suositun valinnan vuodevaatteisiin. Satiinin kiilto syntyy kankaan kudontatekniikasta. Satiinissa on kudos, jossa langat kulkevat lankojen yli, yhden alle, neljän yli ja niin edelleen. Tämä ansiosta suuri osa langasta on kankaan pintaa vasten ilman, että vastapuolen lanka rikkoo kudontaa. Tämä kudontatekniikka antaa satiinikankaalle hienon kiillon ja pehmeän, sileämmän tuntuman sekä kauniin laskeutuvuuden. Löydät Hemtex-myymälöistä ja verkkokaupastamme paljon kauniita satiinipussilakanasettejä. Lue lisää puuvillasatiinista.

 

Upeat Pussilakanasetit Egyptinpuuvillasta

Egyptiläisestä puuvillasta valmistetut pussilakanasetit kuuluvat maailman laadukkaimpiin pussilakanasetteihin. Korkealaatuisten pussilakanoiden tuottamiseen vaaditaan puuvillaa, jossa on mahdollisimman pitkät kuidut, ja silloin etsitään puuvillaa, jonka kasvuolosuhteet ovat mahdollisimman otolliset. Egyptinpuuvilla on kudottu Giza-puuvillasta, jonka kuiduissa on erityislaatuinen kuitupituus. Valikoimastamme löydät kaksi eri egyptinpuuvillasta valmistettua pussilakanasettiä, kuviollinen Cairo ja yksivärinen Luxor.

 

Vinkkejä – Miten Satiinipussilakanoita Hoidetaan Parhaiten?

Satiinipussilakanasettimme on valmistettu erittäin hienosta puuvillalangasta, ja jotta ne kestäisivät pidempään ja säilyttäisivät saman hienon kiillon ja pehmeyden, on tärkeää huolehtia niistä oikein. Satiini vaatii hieman enemmän pesua kuin muut materiaalit, mutta asianmukaisella hoidolla ne kestävät vuosia. Suosittelemme pesemään satiinivuodevaatteet 60 asteessa ja varomasta käyttämättä liikaa pesuainetta tai huuhteluaietta. Vaikka vuodevaatteet on hyvä kuivata kesällä ulkona, suosittelemme välttämään liiallista altistumista UV-säteilylle laadun säilyttämiseksi. Emme suosittele satiinivuodevaatteiden kuivaamista kuivausrummussa, sillä se saattaa ajan mittaan kuluttaa kankaan pintaa.

Jotta satiinipussilakanasi säilyttävät kauniin kiiltonsa, kannattaa ne pesun jälkeen silittää tai mieluiten mankeloida. Näin kangas on jälleen erityisen sileää ja kiiltävää.