Näyttävät verhot hyvään hintaan

  Sivuverhot

  Tyylikkäät sivuverhot ryhdittävät tilaa ja verhoja vaihtamalla saat nopeasti vietyä sisustuksesi tunnelmaa tyylistä toiseen. Valkoiset verhot, ihanat ylelliset samettiverhot, kevyet läpikuultavat verhot, kuviolliset verhot, yhdistelmänauhaverhot ja kauniit pellavaverhot löydät kaikki valikoimastamme. Valmisverhot ovat helppo ja nopea tapa saada kotiin uutta ilmettä. Tutustu myös Premium-mallistoomme, jossa on hienoimpia verholaatujamme, kuten upea silkkiverho.

  119 tuotetta

  Sivuverhot

  Tutustu valikoimaamme eri värisiä ja kuvioisia verhoja, mukaan lukien valkoiset verhot, kevyet valoverhot ja raskaammat samettiverhot. Verhomme ovat valmisverhoja ja siten valmiita ripustettavaksi suoraan verhotankoon tai verhokiskoon.

  Vehoja Yhdistelmänauhalla

  Suurin osa verhoistamme on saatavissa yhdistelmänauhalla, mikä antaa sinulle vapauden ripustaa verhosi juuri haluamallasi tavalla. Voit käyttää ripustuksessa sormikoukkuja tai verhonipsuja, kun ripustat verhoa tankoon tai kiskoon. Jos suosikkiverhoissasi ei ole yhdistelmänauhaa, tarjoamme niitä lisävarusteina, jotta voit ommella ne itse ja luoda haluamasi tyylin.

  Valmiit Pujotuskujaverhot

  Valmiiksi ommellut pujotuskujaverhot ovat helpporipusteisia. Verhot pujotetaan suoraan verhotankoon, ja voit tehdä niin paljon rypytystä kuin haluat. Näin saat verhoistasi kauniin ja hyvin jäsennellyn näköiset.

  Ylelliset Samettiverhot

  Valikoimastamme löydät laajan valikoiman sametti- ja velourverhoja. Yksi asiakkaidemme kestosuosikeista on samettiverho Mali, josta löydät lukuisia eri värivaihtoehtoja. Toinen kaunis, hieman eläväpintaisempi vaihtoehto on Carlo Chenille, jonka löydät pituuksissa 240 cm ja 300 cm.

  Trendikkäät Kevyet Pellavaverhot

  Pellava on verhomateriaalina jo pitkään ollut pinnalla. Pellavaverho sopii jokaiseen vuoden aikaan sekä useaan eri sisustustyyliin. Pellavan rouhea maanläheinen kangas on ajaton ja siksi hyvin pitkäikäinen. Hemtexin valikoimasta löydät monia eri pellavaverhoja ja pellavasekoiteverhoja. Yksi suosituimmista on pellavaverho Selma sekä premium malliston pellavaverho Linnen.

  Ylellinen Silkkiverho Sopii Hienostuneeseen Sisustukseen

  Silkki on kautta aikojen ollut suosittu verhomateriaali, mutta se on tehnyt paluuta erityisesti viime aikoina. Hemtexin Premium Collection -verhomallistosta löydät nyt upean silkistä valmistetun sivuverhon nimeltä Mulbury Silk. Silkkiverhosta on valittavissa useampi kaunis sävy.

  Osta Verhot Kätevästi Verkosta

  Verhojen ostaminen verkossa on helppoa ja kätevää meidän kauttamme. Tutustu laajaan verhovalikoimaamme ja löydä omaan makuusi ja kotiisi parhaiten sopiva vaihtoehto. Tervetuloa tutustumaan verhovalikoimaamme!