Lämpöä ja mukavuutta - syystrendi Lodge

Lodge syystrendi tuo kotiin mukavuutta ja lämpöä, jota syksyisin kaipaamme. Trendin klassiset yksityiskohdat, syksyiset sävyt ja tekstiilit luovat kotiin tunnelmaa, jossa on ihana viettää aikaa.

Sisustusstylisti Tone Kroken

Suosittu norjalainen sisustusstylisti Tone Kroken on stailannut syksyn Lodge-trendin kaikki huoneet, joiden keskiössä on mukavuus, lämpö ja eleganssi.

Värien käyttö

Tyylin värit koostuvat neutraaleista sävyistä kuten hiekka, harmaa, luunvalkoinen yhdistettynä sinisen sävyihin ja ruskean oransseihin yksityiskohtiin. Tyylissä painottuu myös tummahko puu, joka tuo syksyistä rouheutta tyyliin. Keramiikka ja lasi luovat tyyliin ripauksen eleganssia.

"Värit sopivat täydellisesti tyyliini", sanoo Tone. ”Seesteiset sävyt yhdistettynä poltettuihin maustesävyihin, orgaaniset yksityiskohdat, kuten kauniit pyöreät puulaatikot, korit ja muut luonnonelementit lisäävät maalaismaista, aitoa ajatonta Lodge-tunnelmaa."

Jotain ihanaa jokaiseen tilaan

Malliston valikoima on laaja, joten siitä on Tonen mukaan helppo löytää jotain sopivaa kodin jokaiseen huoneeseen. "On ihanaa, kun tuotteita voi sekoittaa keskenään. Näin voin luoda elävän sisustuksen, jossa on patinaa yhtäaikaisesti ylellisen yleisilmeen kanssa." Malliston laadukkaat tuotteet säilyvät pitkään hyvänä ja siten kaunis ja aikaa kestävä sisustus on myös ympäristöä ajatellen kestävä kokonaisuus.

Tonen visio

Tyylin tekstiilit ovat useimmiten pellavaa tai villasekoitetta. Käytä paljon yksinkertaisia sävyjä ja myös ruutukuvioita varsinkin, jos sisustat mökkiä. Tätä tyyliä stailatessaan halusi Tone vangita tunnelmallisen lämpimän ilmapiirin, jota syksyisin kaipaamme kotiimme. Ihania kotoisia hetkiä takkatulen ääressä, kun voi vain kietoutua lämpimään huopaan iltojen pimetessä ja viiletessä.