Koriste valkoinen - 11,3x10,3x7 cm valkoinen - 1
Koriste valkoinen - 11,3x10,3x7 cm valkoinen - 2
Koriste valkoinen - 11,3x10,3x7 cm valkoinen - 3
1 / 3
Koriste valkoinen - 11,3x10,3x7 cm valkoinen - 1 - Pikkukuva
Koriste valkoinen - 11,3x10,3x7 cm valkoinen - 2 - Pikkukuva
Koriste valkoinen - 11,3x10,3x7 cm valkoinen - 3 - Pikkukuva

Shell

Koriste valkoinen - 11,3x10,3x7 cm

7,95 €
Tässä simpukanmuotoisessa koristeessa on puhdas ja moderni muotoilu, joka sopii kaikkiin sisustustyyleihin.
Verkkokaupan varasto - ei saatavissa
Osta suoraan myymälästä valitsemalla Klikkaa & nouda
Tässä simpukanmuotoisessa koristeessa on puhdas ja moderni muotoilu, joka sopii kaikkiin sisustustyyleihin. Valkoisen värinsä ansiosta se sopii helposti yhteen kodin tai työpaikan muiden koriste-esineiden ja huonekalujen kanssa. Etsitpä sitten kaunista ja käytännöllistä säilytysratkaisua pienille tavaroille tai haluat vain lisätä huoneeseesi hienovaraisen ja tyylikkään koristeen, tämä simpukanmuotoinen koriste on loistava valinta. Tilaa omasi jo tänään ja huomaa, miten tämän koristeen yksinkertaisuus ja kauneus voivat muuttaa kotisi tai työpaikkasi ilmeen harmonisemmaksi ja luonnollisemmaksi.
 • Väri: valkoinen
 • Pituus: 10.3 cm
 • Leveys: 11.3 cm
 • Korkeus: 7 cm
 • Paino: 300 g
 • Materiaali: 100% posliini
 • Tuotenumero: 189562000

TOIMITUKSET

HEMTEX-MYYMÄLÄÄN – AINA ILMAISEKSI*  

 • KLIKKAA & NOUDA
  Varaa haluamasi tuotteet Hemtex-myymälästä ja nouda ne jo 3h kuluttua. Voit maksaa ne etukäteen verkkokaupassa tai myymälässä noudon yhteydessä. Varauksesi säilyy 48 h | Verkossa maksettu varaus säilyy 14 vrk.
 • TOIMITUS MYYMÄLÄÄN 
  Jos haluamiasi tuotteita ei löydy lähimyymälästäsi, voit tilata ne sinne keskusvarastoltamme valitsemalla kassalla nouto myymälästä. Toimitusaika 6-9 työpäivää. 

* Ei koske huonekaluja. Huonekalujen toimitus myymälään maksaa 9,90 €. Tätä maksua ei palauteta, mikäli asiakas palauttaa tuotteet.

POSTNORDIN TOIMIPISTEESEEN: 5,95 € / ILMAISEKSI  
Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksiin, klubilaisille yli 60 €:n tilauksiin. 
Toimitusaika 6-9 työpäivää.
Toimitetaan Postnordin Mypack Collect -palvelulla noutopisteeseen. 

KOTIINKULJETUS:

 • Standard 14,95 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää.
  Toimitetaan Postnord Mypack Home -palvelulla päiväsaikaan. 

 • Suurille huonekaluille 69,95 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää. 
  Toimitetaan Postnord Pallet -palvelulla päiväsaikaan. 

Huomioithan, että jotkin tuotteistamme voidaan toimittaa vain myymälään tai kotiin kuljetuksella. Ostoskorivaiheessa kassalla näet, mitkä vaihtoehdot ovat tilauksellesi tarjolla.

Noutamaton paketti

Pakettisi säilyy valitsemassasi noutopisteessä 7 vuorokautta. Voit pidentää säilytystä 7 vuorokaudella Postnordin applikaatiossa, jolloin kokonaissäilytysaika on 14 vuorokautta. Huomioithan, että veloitamme 15 euroa (sis. alv.) posti- ja käsittelykuluja noutamattomista postipaketeista, jotka palautuvat meille Postnordin noutopisteestä. Maksu veloitetaan samalla tavalla, jolla tilauksesi tehtiin. Mikäli kadut ostostasi sen jälkeen, kun se on sinulle lähetetty, nouda pakettisi normaalisti ja tee sen jälkeen palautus. Muutoin pakettisi palautuu meille noutamattomana ja perimme noutamattoman paketin palautuskulun automaattisesti.

PALAUTUKSET 

Näin palautat myymälään: 
Ota tuotteet ja pakkaukset mukaan myymälään ja anna puhelinnumerosi.
Myymäläpalautus on aina ilmaista. 

Näin postitat palautuksen:  
Lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hemtex.fi niin lähetämme sinulle sähköpostitse tarvittavat palautusdokumentit. Tulosta dokumentit ja lähetä paketti meille.

*Huomioithan, että eri tuotteillamme voi olla eri palautusoikeus esimerkiksi hygieniasyista tai koon vuoksi. Suuret tuotteet ja huonekalut sekä tuotteet, joiden koko ylittää 120 cm voi palauttaa vain myymälään. Katso täydelliset palautusehdot tästä (kohta 10.).

Suosittelut