Kuivauspallot luonnonvalkoinen - 15x20 cm luonnonvalkoinen - 1
Kuivauspallot luonnonvalkoinen - 15x20 cm luonnonvalkoinen - 2
Kuivauspallot luonnonvalkoinen - 15x20 cm luonnonvalkoinen - 3
Kuivauspallot luonnonvalkoinen - 15x20 cm luonnonvalkoinen - 4
1 / 4
-30%
Kuivauspallot luonnonvalkoinen - 15x20 cm luonnonvalkoinen - 1 - Pikkukuva
Kuivauspallot luonnonvalkoinen - 15x20 cm luonnonvalkoinen - 2 - Pikkukuva
Kuivauspallot luonnonvalkoinen - 15x20 cm luonnonvalkoinen - 3 - Pikkukuva
Kuivauspallot luonnonvalkoinen - 15x20 cm luonnonvalkoinen - 4 - Pikkukuva

Petra, Nice and tidy

Kuivauspallot luonnonvalkoinen - 15x20 cm

17,47 €24,95 €
Suloiset lammaskuvioiset kuivauspallot, 100 % villaa.
Verkkokaupan varasto - tuotetta saatavilla
Toimitusaika: 6-9 arkipäivää

Nice & Tidy -siivoustuotteet -30%

Koskee normaalihintaisia tuotteita 24.12.2023 asti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Suloiset lammaskuvioiset kuivauspallot, 100 % villaa. Tennispalloilta näyttävät kuivauspallot sopivat hyvin untuvapeittojen ja -tyynyjen pesuun. Pakkaus sisältää 4 kappaletta kuivauspalloja. Kuivauspallojen hyödyt: - Lyhentävät kuivumisaikaa ja säästää energiaa. - Kuivauspallot poistavat vaatteista staattista sähköä, ryppyisyyttä, sekä lemmikkien karvoja. - Villaiset kuivauspallot ovat biohajoavaa luonnonmateriaalia. - Villapalloihin voit myös helposti tipauttaa tipan eteeristä öljyä tuoksuttamaan pyykkisi. Eteerinen öljy imeytyy villapallon uumeniin eikä jää tahraamaan pyykkiä. - Kuivauspallot kestävät yleensä vuosia. Lampaanvillaisille palloille suositellaan 1000 käyttökertaa. Se tarkoittaa noin 2-5 vuotta. Kun villapallot alkavat kutistua ja menettää tehoaan, on aika vaihtaa ne uusiin.
 • Väri: luonnonvalkoinen
 • Pituus: 20 cm
 • Leveys: 15 cm
 • Paino: 150 g
 • Materiaali: villa
 • Tuotenumero: 187411060

TOIMITUKSET

HEMTEX-MYYMÄLÄÄN – AINA ILMAISEKSI*  

 • KLIKKAA & NOUDA
  Varaa haluamasi tuotteet Hemtex-myymälästä ja nouda ne kolmen tunnin sisällä. Voit maksaa ne etukäteen verkkokaupassa tai myymälässä noudon yhteydessä. 

  Huomioithan, että tonttumme ovat tällä hetkellä erittäin kiireisiä, mutta tekevät parhaansa, jotta tilauksesi olisi noutovalmis 3 tunnissa. Pyydämme ymmärrystäsi, että noutoaika voi ajoittain kuitenkin olla pidempi. Pakkaamme tilaukset aina niin pian kuin mahdollista ja saat tekstiviestin, kun se on noutovalmis.

 • TOIMITUS MYYMÄLÄÄN 
  Mikäli tuotteita ei löydy myymälästämme, toimitamme ne sinulle keskusvarastolta myymälään. Toimitusaika 6-9 työpäivää.

* Ei koske huonekaluja. Huonekalujen toimitus myymälään maksaa 9,90 €. Tätä maksua ei palauteta, mikäli asiakas palauttaa tuotteet.

POSTNORDIN TOIMIPISTEESEEN: 5,95 € / ILMAISEKSI  
Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksiin, klubilaisille yli 60 €:n tilauksiin. 
Toimitusaika 6-9 työpäivää. 
Toimitetaan Postnordin Mypack Collect -palvelulla noutopisteeseen. 

KOTIINKULJETUS:

 • Standard 14,95 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää. 
  Toimitetaan Postnord Mypack Home -palvelulla päiväsaikaan. 

 • Suurille huonekaluille 69,95 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää. 
  Toimitetaan Postnord Pallet -palvelulla päiväsaikaan. 

Huomioithan, että jotkin tuotteistamme voidaan toimittaa vain myymälään tai kotiin kuljetuksella. Ostoskorivaiheessa kassalla näet, mitkä vaihtoehdot ovat tilauksellesi tarjolla.

Noutamaton paketti

Pakettisi säilyy valitsemassasi noutopisteessä 7 vuorokautta. Voit pidentää säilytystä 7 vuorokaudella Postnordin applikaatiossa, jolloin kokonaissäilytysaika on 14 vuorokautta. Huomioithan, että veloitamme 15 euroa (sis. alv.) posti- ja käsittelykuluja noutamattomista postipaketeista, jotka palautuvat meille Postnordin noutopisteestä. Maksu veloitetaan samalla tavalla, jolla tilauksesi tehtiin. Mikäli kadut ostostasi sen jälkeen, kun se on sinulle lähetetty, nouda pakettisi normaalisti ja tee sen jälkeen palautus. Muutoin pakettisi palautuu meille noutamattomana ja perimme noutamattoman paketin palautuskulun automaattisesti.

PALAUTUKSET 

Sinulla on hyvin aikaa vaihtaa lahjasi!

Sinulla on normaalisti 30 päivän palautusoikeus, kun olet vastaanottanut tuotteet. Tarjoamme nyt joulunajan pidennetyn vaihto- ja palautusoikeuden 10.1.2024 asti. Voit avata* paketin ja tutustua tuotteeseen, mutta jos päätät palauttaa tuotteet, tulee sinun palauttaa ne alkuperäiskunnossa alkuperäispakkauksilla ja mahdollisilla etiketeillä meille takaisin.

Näin palautat myymälään: 
Ota tuotteet ja pakkaukset mukaan myymälään ja anna puhelinnumerosi.
Myymäläpalautus on aina ilmaista. 

Näin postitat palautuksen:  
Lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hemtex.fi niin lähetämme sinulle sähköpostitse tarvittavat palautusdokumentit. Tulosta dokumentit ja lähetä paketti meille.

*Huomioithan, että eri tuotteillamme voi olla eri palautusoikeus esimerkiksi hygieniasyista tai koon vuoksi. Suuret tuotteet ja huonekalut sekä tuotteet, joiden koko ylittää 120 cm voi palauttaa vain myymälään. Katso täydelliset palautusehdot tästä (kohta 10.).