Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti
Kasvomaski khaki - 17,5 cm khaki - 1
Kasvomaski khaki - 17,5 cm khaki - 2
Kasvomaski khaki - 17,5 cm khaki - 3
Kasvomaski khaki - 17,5 cm khaki - 4
1 / 4
Kasvomaski khaki - 17,5 cm khaki - 1 - Pikkukuva
Kasvomaski khaki - 17,5 cm khaki - 2 - Pikkukuva

Premium

Kasvomaski khaki - 17,5 cm

2 €
Kasvomaski ekologista puuvillaa, sivuilla joustava nauha.
Verkkokaupan varasto - ei saatavissa
Osta suoraan myymälästä valitsemalla Klikkaa & nouda
Kasvomaski ekologista puuvillaa, sivuilla joustava nauha. Tämä ei ole lääketieteellinen kasvomaski. Kasvomaskimme täyttävät kankaisten kasvomaskien EU-standardin vaatimukset. Kasvomaski täyttää Covid-19:n torjuntaa koskevan EU:n työryhmän kehittämät ja hyväksymät vaatimukset. Vaatimukset on lueteltu asiakirjassa: CWA 17553:2020 - Kansanmaski – ohjeita vähimmäisvaatimuksista, testausmenetelmistä ja käytöstä. Kasvomaskimme on testattu tehokkuuden mukaan standardin EN 14683 (Annex B & C) mukaisesti, joka on osa CWA 17553:2020 -vaatimusta. Suojainten suodatustehokkuus on > 90% partikkeleille, joiden koko on 3 (+/- 0,5) um ja ilmanläpäisevyys noin 40 Pa / cm2 (hengitykseen). <br> Pese kasvomaski 60 asteessa ennen ensimmäistä käyttöä ja jokaisen käyttökerran jälkeen. Voidaan pestä jopa 15 kertaa menettämättä ominaisuuksiaan. Saatavana vain koossa L, joka vastaa 7x17,5 cm. Voit helposti tehdä lisäsolmun nauhaan, jotta kasvomaski asettuu tiiviisti kasvoille. Suoja on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Saatavana eri väreinä.
 • Väri: khaki
 • Pituus: 17.5 cm
 • Paino: 13 g
 • Materiaali: puuvilla
 • Merkinnät & sertifikaatit: Organic Content Standard (OCS)
 • Tuotenumero: 184713819

TOIMITUKSET

HEMTEX-MYYMÄLÄÄN – AINA ILMAISEKSI*  

 • KLIKKAA & NOUDA
  Varaa haluamasi tuotteet Hemtex-myymälästä ja nouda ne jo 3h kuluttua. Voit maksaa ne etukäteen verkkokaupassa tai myymälässä noudon yhteydessä. Varauksesi säilyy 48 h | Verkossa maksettu varaus säilyy 14 vrk.
 • TOIMITUS MYYMÄLÄÄN 
  Jos haluamiasi tuotteita ei löydy lähimyymälästäsi, voit tilata ne sinne keskusvarastoltamme valitsemalla kassalla nouto myymälästä. Toimitusaika 6-9 työpäivää. 

* Ei koske huonekaluja. Huonekalujen toimitus myymälään maksaa 9,90 €. Tätä maksua ei palauteta, mikäli asiakas palauttaa tuotteet.

TOIMIPISTEESEEN: POSTI 4,95/ ILMAISEKSI  
Ilmainen toimitus klubilaisille yli 60 €:n tilauksiin. 
Toimitusaika 6-9 työpäivää.

Huom! 2.7.2024 alkaen tehtyt tilaukset toimittaa Posti.

KOTIINKULJETUS:

 • Posti Standard 14,95 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää.
  Postin Kotipaketti -palvelulla päiväsaikaan. 

 • Suurille huonekaluille alk. 149,00 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää. 
  Toimitetaan päiväsaikaan. 

Huomioithan, että jotkin tuotteistamme voidaan toimittaa vain myymälään tai kotiinkuljetuksella. Ostoskorivaiheessa kassalla näet, mitkä vaihtoehdot ovat tilauksellesi tarjolla.

Noutamaton paketti

Pakettisi säilyy valitsemassasi noutopisteessä 7 vuorokautta. Voit pidentää säilytystä 7 vuorokaudella Postnordin applikaatiossa, jolloin kokonaissäilytysaika on 14 vuorokautta. Huomioithan, että veloitamme 15 euroa (sis. alv.) posti- ja käsittelykuluja noutamattomista postipaketeista, jotka palautuvat meille Postnordin noutopisteestä. Maksu veloitetaan samalla tavalla, jolla tilauksesi tehtiin. Mikäli kadut ostostasi sen jälkeen, kun se on sinulle lähetetty, nouda pakettisi normaalisti ja tee sen jälkeen palautus. Muutoin pakettisi palautuu meille noutamattomana ja perimme noutamattoman paketin palautuskulun automaattisesti.

PALAUTUKSET 

Näin palautat myymälään: 
Ota tuotteet ja pakkaukset mukaan myymälään ja anna puhelinnumerosi.
Myymäläpalautus on aina ilmaista. 

Näin postitat palautuksen:  
Lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hemtex.fi niin lähetämme sinulle sähköpostitse tarvittavat palautusdokumentit. Tulosta dokumentit ja lähetä paketti meille.

*Huomioithan, että eri tuotteillamme voi olla eri palautusoikeus esimerkiksi hygieniasyista tai koon vuoksi. Suuret tuotteet ja huonekalut sekä tuotteet, joiden koko ylittää 120 cm voi palauttaa vain myymälään. Katso täydelliset palautusehdot tästä (kohta 10.).

Kauppaa sydämellä

Haluamme, että voit turvallisin mielin luottaa meidän tehneen hyvän ja kestävän valinnan puolestasi, kun ostat tuotteita meiltä – onpa kyse sitten raaka-aineista, tuotantotavasta tai tavarantoimittajiemme paikallisvastuusta. Valitse sydämelläsi -otsikon alle olemme koonneet tekemämme työn kestävän kehityksen ja sosiaalisen vastuumme eteen.

Jotta merkitsemme tuotteen ”Valitse sydämelläsi” -merkillä, tulee sen täyttää vähintään seuraavat kriteerit:

 1. Olla todistetusti vähemmän ympäristöä kuormittava & materiaalin tulee olla hyvin jäljitettävissä.
 2. Tuotteen painosta tulee yli 50 % olla valmistettu materiaalista, joka täyttää edellisen kohdan vaatimukset.

- Vaihtoehtoisesti – Tuotteista saatu myyntivoitto investoidaan takaisin paikallisyhteiskuntaan.

Lue lisää kestävän kehityksen toimistamme tästä.

Organic Content Standard (OCS)

Tämä tuote sisältää vähintään 50 % ekologisesti valmistettua materiaalia, joka on sertifioitu Organic Content Standard (OCS) -sertifikaatin mukaisesti. Ekologinen maankäyttö hyödyntää luonnollisia lannoitteita, optimoi vedenkäyttöä ja parempaa maankäyttöä.

Suosittelut