Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti
Tarjotin läpikuultava - 27,6x27,6x5 cm läpikuultava - 1
Tarjotin läpikuultava - 27,6x27,6x5 cm läpikuultava - 2
Tarjotin läpikuultava - 27,6x27,6x5 cm läpikuultava - 3
1 / 3
Tarjotin läpikuultava - 27,6x27,6x5 cm läpikuultava - 1 - Pikkukuva
Tarjotin läpikuultava - 27,6x27,6x5 cm läpikuultava - 2 - Pikkukuva
Tarjotin läpikuultava - 27,6x27,6x5 cm läpikuultava - 3 - Pikkukuva

Tarjotin läpikuultava - 27,6x27,6x5 cm

24,95 €
Kätevä kierrettävissä oleva säilytyslaatikko.
Verkkokaupan varasto - tuotetta saatavilla
Toimitusaika: 6-9 arkipäivää
Hinta voi vaihdella tulevissa tuotteissa
Kätevä kierrettävissä oleva säilytyslaatikko. Täydellinen hyvän yleiskatsauksen saamiseksi kaapeissa. Laatikko helpottaa esimerkiksi mausteiden, voiteiden ja erilaisten tuubien organisointia. Pyörittämällä laatikkoa pääset helposti käsiksi haluamaasi takapuolella olevaan tuotteeseen, johon muuten voisi olla vaikea ylettyä. Korotettu reuna pitää sisällön paikoillaan. Laatikko on valmistettu PET- ja PP-muovista, joka on elintarviketurvallisesti testattu ja hyväksytty, ja sitä voidaan säilyttää sekä jääkaapissa että pakastimessa. Ei kestä astianpesukonetta tai mikroaaltouunia, ja se tulisi pestä mikrokuituliinalla ja vedellä naarmujen välttämiseksi. Tuote sopii hyvin yhteen muiden samaan tai vastaaviin sarjoihin kuuluvien tuotteiden kanssa.
 • Väri: läpikuultava
 • Pituus: 30 cm
 • Leveys: 30 cm
 • Korkeus: 3.2 cm
 • Paino: 371 g
 • Materiaali: 3% PP, 1% Rauta, 1% Teräs, 95% PET-muovi, Polyeteenitereftalaatti
 • Elintarviketurvallinen: Kyllä
 • Tuotenumero: 300006798

TOIMITUKSET

HEMTEX-MYYMÄLÄÄN – AINA ILMAISEKSI*  

 • KLIKKAA & NOUDA
  Varaa haluamasi tuotteet Hemtex-myymälästä ja nouda ne jo 3h kuluttua. Voit maksaa ne etukäteen verkkokaupassa tai myymälässä noudon yhteydessä. Varauksesi säilyy 48 h | Verkossa maksettu varaus säilyy 14 vrk.
 • TOIMITUS MYYMÄLÄÄN 
  Jos haluamiasi tuotteita ei löydy lähimyymälästäsi, voit tilata ne sinne keskusvarastoltamme valitsemalla kassalla nouto myymälästä. Toimitusaika 6-9 työpäivää. 

* Ei koske huonekaluja. Huonekalujen toimitus myymälään maksaa 9,90 €. Tätä maksua ei palauteta, mikäli asiakas palauttaa tuotteet.

TOIMIPISTEESEEN: POSTI 4,95/ ILMAISEKSI  
Ilmainen toimitus klubilaisille yli 60 €:n tilauksiin. 
Toimitusaika 6-9 työpäivää.

Huom! 2.7.2024 alkaen tehtyt tilaukset toimittaa Posti.

KOTIINKULJETUS:

 • Posti Standard 14,95 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää.
  Postin Kotipaketti -palvelulla päiväsaikaan. 

 • Suurille huonekaluille alk. 149,00 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää. 
  Toimitetaan päiväsaikaan. 

Huomioithan, että jotkin tuotteistamme voidaan toimittaa vain myymälään tai kotiinkuljetuksella. Ostoskorivaiheessa kassalla näet, mitkä vaihtoehdot ovat tilauksellesi tarjolla.

Noutamaton paketti

Pakettisi säilyy valitsemassasi noutopisteessä 7 vuorokautta. Voit pidentää säilytystä 7 vuorokaudella Postnordin applikaatiossa, jolloin kokonaissäilytysaika on 14 vuorokautta. Huomioithan, että veloitamme 15 euroa (sis. alv.) posti- ja käsittelykuluja noutamattomista postipaketeista, jotka palautuvat meille Postnordin noutopisteestä. Maksu veloitetaan samalla tavalla, jolla tilauksesi tehtiin. Mikäli kadut ostostasi sen jälkeen, kun se on sinulle lähetetty, nouda pakettisi normaalisti ja tee sen jälkeen palautus. Muutoin pakettisi palautuu meille noutamattomana ja perimme noutamattoman paketin palautuskulun automaattisesti.

PALAUTUKSET 

Näin palautat myymälään: 
Ota tuotteet ja pakkaukset mukaan myymälään ja anna puhelinnumerosi.
Myymäläpalautus on aina ilmaista. 

Näin postitat palautuksen:  
Lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hemtex.fi niin lähetämme sinulle sähköpostitse tarvittavat palautusdokumentit. Tulosta dokumentit ja lähetä paketti meille.

*Huomioithan, että eri tuotteillamme voi olla eri palautusoikeus esimerkiksi hygieniasyista tai koon vuoksi. Suuret tuotteet ja huonekalut sekä tuotteet, joiden koko ylittää 120 cm voi palauttaa vain myymälään. Katso täydelliset palautusehdot tästä (kohta 10.).

Suosittelut