Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti
Matto luonnonvalkoinen - 240x300 cm luonnonvalkoinen - 1
Matto luonnonvalkoinen - 240x300 cm luonnonvalkoinen - 2
Matto luonnonvalkoinen - 240x300 cm luonnonvalkoinen - 3
Matto luonnonvalkoinen - 240x300 cm luonnonvalkoinen - 4
1 / 4
Matto luonnonvalkoinen - 240x300 cm luonnonvalkoinen - 1 - Pikkukuva
Matto luonnonvalkoinen - 240x300 cm luonnonvalkoinen - 2 - Pikkukuva

Savannah, Forms & Objects

Matto luonnonvalkoinen - 240x300 cm

399,95 €
Suuri matto, joka on valmistettu ilmavasta polyesteristä.
Väri: luonnonvalkoinen
Verkkokaupan varasto - ei saatavissa
Osta suoraan myymälästä valitsemalla Klikkaa & nouda
Suuri matto, joka on valmistettu ilmavasta polyesteristä. Nukka on erittäin pehmeä ja tiheä, ja se koostuu kahdesta erityyppisestä langasta, mattapintaisesta ja kiiltävästä, mikä antaa matolle kauniin kiillon. Ilmava polyesteri on nukkaamaton ja kestävä materiaali, joka tarjoaa pehmeän ja miellyttävän pinnan kävellä. Maton takaosa on vahvistettu puuvillakankaalla maton vakauttamiseksi. Nukan pituus on noin 8 cm. Robotti-imureita ei tulisi käyttää tämän maton kanssa, koska on olemassa vaara, että nukka jää kiinni, vaan suosittelemme maton imuroimista ilman harjaa. Jos matolle valuu nestettä, neste on poistettava välittömästi vaalealla liinalla, joka imee hyvin kosteutta. Matto voi olla myös hyvä kyllästää ennen käyttöä.
 • Väri: luonnonvalkoinen
 • Pituus: 300 cm
 • Leveys: 240 cm
 • Paino: 21600 g
 • Materiaali: 100% polyesteri
 • Tuotenumero: 192243060
 • Do not wash
 • Ei saa valkaista
 • Ei kuivausrumpua
 • Ei silitettävissä
 • Ei kemiallista pesua

TOIMITUKSET

HEMTEX-MYYMÄLÄÄN – AINA ILMAISEKSI*  

 • KLIKKAA & NOUDA
  Varaa haluamasi tuotteet Hemtex-myymälästä ja nouda ne jo 3h kuluttua. Voit maksaa ne etukäteen verkkokaupassa tai myymälässä noudon yhteydessä. Varauksesi säilyy 48 h | Verkossa maksettu varaus säilyy 14 vrk.
 • TOIMITUS MYYMÄLÄÄN 
  Jos haluamiasi tuotteita ei löydy lähimyymälästäsi, voit tilata ne sinne keskusvarastoltamme valitsemalla kassalla nouto myymälästä. Toimitusaika 6-9 työpäivää. 

* Ei koske huonekaluja. Huonekalujen toimitus myymälään maksaa 9,90 €. Tätä maksua ei palauteta, mikäli asiakas palauttaa tuotteet.

TOIMIPISTEESEEN: POSTI 4,95/ ILMAISEKSI  
Ilmainen toimitus klubilaisille yli 60 €:n tilauksiin. 
Toimitusaika 6-9 työpäivää.

Huom! 2.7.2024 alkaen tehtyt tilaukset toimittaa Posti.

KOTIINKULJETUS:

 • Posti Standard 14,95 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää.
  Postin Kotipaketti -palvelulla päiväsaikaan. 

 • Suurille huonekaluille alk. 149,00 €
  Toimitusaika 6-9 työpäivää. 
  Toimitetaan päiväsaikaan. 

Huomioithan, että jotkin tuotteistamme voidaan toimittaa vain myymälään tai kotiinkuljetuksella. Ostoskorivaiheessa kassalla näet, mitkä vaihtoehdot ovat tilauksellesi tarjolla.

Noutamaton paketti

Pakettisi säilyy valitsemassasi noutopisteessä 7 vuorokautta. Voit pidentää säilytystä 7 vuorokaudella Postnordin applikaatiossa, jolloin kokonaissäilytysaika on 14 vuorokautta. Huomioithan, että veloitamme 15 euroa (sis. alv.) posti- ja käsittelykuluja noutamattomista postipaketeista, jotka palautuvat meille Postnordin noutopisteestä. Maksu veloitetaan samalla tavalla, jolla tilauksesi tehtiin. Mikäli kadut ostostasi sen jälkeen, kun se on sinulle lähetetty, nouda pakettisi normaalisti ja tee sen jälkeen palautus. Muutoin pakettisi palautuu meille noutamattomana ja perimme noutamattoman paketin palautuskulun automaattisesti.

PALAUTUKSET 

Näin palautat myymälään: 
Ota tuotteet ja pakkaukset mukaan myymälään ja anna puhelinnumerosi.
Myymäläpalautus on aina ilmaista. 

Näin postitat palautuksen:  
Lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hemtex.fi niin lähetämme sinulle sähköpostitse tarvittavat palautusdokumentit. Tulosta dokumentit ja lähetä paketti meille.

*Huomioithan, että eri tuotteillamme voi olla eri palautusoikeus esimerkiksi hygieniasyista tai koon vuoksi. Suuret tuotteet ja huonekalut sekä tuotteet, joiden koko ylittää 120 cm voi palauttaa vain myymälään. Katso täydelliset palautusehdot tästä (kohta 10.).