Kierrätetty untuva

Kierrätetty untuva

Oletko jo kuullut kierrätetystä untuvasta ja höyhenestä? Sinulla on nyt mahdollisuus käyttää uusia Redown-tuotteita, jotka on valmistettu täysin kierrätetystä untuvasta ja höyhenestä, materiaalista, joka lämmittää yhä uudelleen ja uudelleen. Kuinka upea konsepti!

Untuva ja höyhen ovat pitkäikäisiä luonnonmateriaaleja. Kehitetyllä kestävällä redown-prosessilla voimme entuudestaan pidentää niiden käyttöikää ja näin ne pääsevät osaksi kiertotaloutta niin pitkäksi aikaa kuin vain mahdollista. Redown on myös kierrätettyjen untuva- ja höyhentuotteidemme nimi, mikä voisikaan sopia sen paremmin!

Näin Redown-prosessi toimii

Yhteistyöllä kerätyt tyynyt ja peitot viedään lajiteltavaksi, jossa untuva ja höyhen lajitellaan laatunsa mukaan. Kaikki keräämämme untuva ja höyhen voivat lopulta päätyä Redown-tuotteiksi. Lajiteltu raakamateriaali sekoitetaan halutunlaiseksi sekoitukseksi. Ennen uudelleenkäyttöä raakamateriaali pestään kuumalla lähdevedellä ja steriloidaan 135 asteessa. Nyt se on puhtaampaa kuin koskaan aiemmin! Pesun jälkeen materiaali käy vielä läpi tiukan laadunvarmistusprosessin. Siinä testataan materiaalin puhtaus, joustavuus ja oikea sekoitussuhde the International Down and Feather Laboratory and Institute (IDFL) -standardin mukaisesti. Tämän prosessin jälkeen materiaali on käyttövalmis uusien tyynyjen ja peittojen valmistukseen.

Redown-tuotteemme koostuvat 70% untuvasta ja 30% höyhenestä.

Tiesitkö kaiken tämän Redown-tuotteista?

  • Koko Redown-prosessi on the Global Recycled Standardin mukaisesti sertifioitu, mikä varmistaa kierrätettävän materiaalin käytön sekä sen alkuperän tarkistuksen läpi tuotantoketjun.
  • Tuotanto tapahtuu Sustainable Textile Production for Oeko-tex (STeP by Oeko-Tex) -standardia noudattaen.
  • Tuotannossa käytetään uusiutuvaa energiaa. Tänä päivänä uusiutuvan energian osuus on yli 70 % ja pyrimme aina 100 % asti.
  • Redown-tuotteissa käytetään ankan ja hanhen untuvan sekoitusta. Untuva ja höyhen, joita ei laatunsa vuoksi voida uudelleenkäyttää, käytetään lannoitteena ekologisessa maanviljelyssä.
  • Vanhojen peittojen ja tyynyjen päällisiä käytetään eristemateriaalina.

Lue lisää Redownista: https://www.re-down.com/

Katso videolta kuinka Redown-tuotteemme valmistuvat: