Valitse sydämelläsi - vastuullisia valintoja
Valitse sydämelläsi -otsikon alle olemme Hemtexillä koonneet tekemämme työn kestävän kehityksen ja sosiaalisen vastuumme eteen.

”Valitse sydämelläsi” tarkoittaa meillä Hemtexillä vastuullisten valintojen tekemistä huomioiden valintojemme vaikutukset myös huomiseen.

Kun ostat tuotteita meiltä, haluamme, että voit turvallisin mielin luottaa meidän tehneen hyvän ja kestävän valinnan puolestasi – onpa kyse sitten raaka-aineista, tuotantotavasta tai tavarantoimittajiemme paikallisvastuusta.

Meille Hemtexillä on aina tärkeä varmistaa mahdollisimman kestävä tuotanto, varmat ja hyvät työehdot sekä hyvä liiketoiminta niin meille kuin tavarantoimittajillemme. Lisäksi haluamme auttaa sinua kuluttajana tekemään vastuullisia valintoja, kun teet ostoksia meillä. Yrityksemme sosiaalinen vastuu rakentuu sitoutuneiden työntekijöidemme, selkeiden eettisten sääntöjen ja tarkkojen kemikaalivaatimusten sekä YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden 2030 ympärille.

Olemme tiivistäneet työmme kestävän kehityksen ja sosiaalisen vastuumme parissa otsikkoon ”Valitse sydämelläsi” tuodaksemme esille tekemämme valinnat helpolla tavalla asiakkaillemme.