Isänpäivä

Lahjavinkkejä isänpäivään

Muista isää 12. marraskuuta 💙

Muista ja hemmottele isää erityisesti nyt isänpäivänä! Alle olemme koonneet lahjavinkkejä, joilla voit ilahduttaa. Rakastaako isäsi saunomista vai onko hän velho keittiössä? Kurkkaa lahjavinkit alta!

Kylpytakki on täydellinen lahja isälle

Rentouttavia hetkiä

Pehmeään ja lämpimään kylpytakkiin on ihana kääriytyä saunan ja suihkun jälkeen ympäri vuoden. Rakastaako isäsi hitaita aamuja? Fleeceaamutakissa on mukava viettää rauhallisia viikonloppuaamuja.

Näin luot hotellitunnelmaa kotiin

Luo upea petaus egyptinpuuvillasta valmistetuilla pussilakanasetillä! Valitse yksivärinen Luxor tai paisley-kuviollinen Cairo. Tämä pussilakanasettii on ihanaa satiinikudottua puuvillaa, jossa on kaunis kiilto ja silkkisen sileä pinta.

kokkaa herkkuja kätevällä kasarilla

Kotikokille

Rakastaako isäsi ruuanlaittoa? Tai onko hän perheesi grillimestari? Tyylikäs esiliina ja herkulliset mausteet kauniissa annostelijoissa ovat täydellinen lahja keittiössä viihtyvälle isälle.

huolehdi ihosi hyvinvoinnista laadukkailla saippuoilla ja voiteilla

Omaa aikaa

Syksyllä iho altistuu kylmemmälle ja kuivemmalle ilmastolle, joten kehosta ja ihosta huolehtiminen on erityisen tärkeää. Täyteläinen käsivoide pehmentää kädet ja kuorintahanska pitää ihon pehmeänä. Älä myöskään unohda vartalovoidetta kuorinnan jälkeen!