Inspiraatiota joulukoristeiden valintaan

Kauden upeat joulukoristeet luovat tyyliä kotiin

Joulun lähestyessä ja vuoden pimeimpään aikaan on mukava sytyttää kynttilöitä ja laittaa esille tunnelmallisia joulukoristeita. Sommittele kotiin kokonaisuuksia joulukoristeista, maljakoista ja kynttilöistä – ne tuovat näyttävyyttä ja toimivat sisustuksen keskipisteenä. Alta löydät kattavan valikoiman koristeita ja inspiraatiota, olipa suosikkisävysi perinteinen joulupunainen, minimalistinen valkoinen tai trendikäs roosa.

Joulutunnelmaa joka tilaan

Mikä onkaan ihanampaa kuin koristeiden esille laitto ja valmistautuminen jouluun? Jo pienillä yksityiskohdilla voit sisustaa joulutunnelmaa kodin jokaiseen tilaan. Koristetyynyjä olohuoneeseen, joulupussilakanat makuuhuoneeseen, jouluastioita keittiöön ja ihanat joulupyyhkeet ja -saippuat kylppäriin. Jokaisen tilan tyylin viimeistelet tunnelmaan sopivilla joulukoristeilla ja näin kokonaisuus on valmis!

Löydä oma tyylisi

Joulupallot ovat kuusen klassikkokoristeita yhdessä jouluvalojen ja olkikoristeiden kanssa. Mikäli haluat rikkoa perinteitä, valitse kuuseen näyttäviä glitterkoristeita ja samettikukkasomisteita. Pöydille, hyllyille ja ikkunakarmille voit luoda kauniita asetelmia eläinhahmoilla, tontuilla, kävyillä ja pikkupuilla. Yhdistämällä kokonaisuuteen vielä valoa tuovat joulukynttilät ja suosikkimaljakkosi kauniilla kukilla on kokonaisuus valmis.

Luo tunnelmaa kynttilöillä

Mikään ei luo rauhallista ja ihanaa tunnelmaa samalla tavalla kuin kynttilät. Yhdistele korkeita ja matalampia kynttilänjalkoja keskenään ja sommittele paksumpia kynttilöitä yhteen asetelmaksi. Eri tasoja hyödyntämällä luot näyttävyyttä. Älä myöskään unohda lyhtyjä, joita voit ripustaa haluamaasi paikkaan tai asettaa lattialle tuomaan tunnelmaa.

Tuoksukynttilöillä tuot tilaan kauniin valon lisäksi myös ihanan joulutuoksun! Kynttilöitä esille laittaessa muista aina kiinnittää huomiota kynttilöiden ja muiden koristeiden ja esineiden väliseen etäisyyteen, jotta kynttilöiden käyttö pysyy turvallisena.

Suuria koristeita rappusille ja terassille

Suuret koristeet kuten kuuset, joulupuut ja korkeat koristeet sopivat somistamaan portaikkoa, terassia tai takan vierustaa. Voit sommitella niitä ryhmiksi tai valitsemalla riittävän suuren yksittäisen koristeen.