Sopiva aamu- ja kylpytakki

Aamu- ja kylpytakit koko perheelle

Kukapa ei haluaisi mukavaa kylpytakkia tai aamutakkia, johon kietoutua? Hemtexillä on kylpytakkeja ja aamutakkeja sekä isoille että pienille useista ihanista materiaaleista. Tervetuloa löytämään oma kylpytakkisi tai aamutakkisi!

Aamutakki äidille

On itsestäänselvää, että aamutakki on paras lahja äidille! Tilanteesta riippumatta. Anna aamutakki lahjaksi äitienpäivänä, jouluna tai äidin syntymäpäivänä. Aamutakissa on mukavaa nauttia aamukahvia tai kääriytyä siihen pitkän, lämpimän kylvyn jälkeen. Aamutakki sopii tietenkin loistavasti myös kesällä matkalle uimarantaan. Mikä aamutakeista saa ilahduttaa sinun äitiäsi?

Aamutakkeja ja kylpytakkeja eri materiaaleista

Hemtexillä on aamutakkeja ja kylpytakkeja ihanissa materiaaleissa, kuten fleece, frotee ja velour. Fleece lämmittää mukavasti ja siirtää kosteutta iholta ja sopii sekä aamu- että kylpytakiksi. Frotee on käytännöllistä ja kuivuu nopeasti, mikä tekee siitä oivan kylpytakin. Velour on pehmeää ja sopii parhaiten aamutakiksi ja kotona oleiluun. Aikuisten aamutakkeihin tästä >.

Kylpytakkeja kylpyyn ja kujeiluun lapsille

Kylpytakki lämmittää pieniä kylvyn jälkeen sekä toimii mainiosti myös aamutakkina. Hemtexillä on kylpytakkeja ja aamutakkeja kaiken ikäisille lapsille. Lasten kylpy- ja aamutakeissamme on usein sidottava vyö, auringolta tai tuulelta ihanasti suojaava huppu, sekä taskut (täydellisiä salaisille rantalöydöille!).
Lasten aamutakkeihin tästä >.

Tuunaa lasten kylpytakkeja

Lasten kylpytakkien muuntaminen entistä hauskemmiksi ja persoonallisemmiksi on helppoa. Ompele johonkin kohtaan kangasmerkki lapsen lempiaiheesta. Jos olet erityisen taitava, voit kirjoa kullanmurusi nimen tai idolin kylpytakin rintaan. Voit toki antaa sen tehtäväksi jollekin taitavalle kirjojalle, tai pyytää apua isoäideiltä. Omassa, persoonallisessa kylpytakissaan lapsestasi tulee uimarannan tai -hallin kuningas!