Standard postipaketti nyt vain 4,95 - paketin toimittaa Posti

Auta vauvaasi nukkumaan

Vauvat ovat välillä rauhattomia, eikä uni tule niin helposti. Turvallisuutta tuova uniriepu, tai soittorasia voivat rauhoittaa levottoman vauvan. Tässä muutama vinkki asioista, jotka voivat helpottaa vauvan nukahtamista.

Huopa
Pehmeä huopa pelastaa monet tilanteet. Huopa lämmittää, mutta tuo myös turvallisuutta. Huovan voi myös ripustaa vaunun ylle kovassa tuulessa tai auringon paistaessa. Eri tilanteisiin sopivat erilaiset huovat. Ihoa vasten pehmeältä tuntuva Jersey-huopa on monen suosikki. Tämä huopa kulkee kätevästi mukana varavilttinä lastenvaunussa.

Uniriepu
Moni vauva rauhoittuu univievun avulla. Valikoimistamme löydät unirievut, jotka toimivat samalla myös pehmoleluna. Vinkki! Kannattaa hankkia kaksi samanlaista uniriepua, mikäli toinen unirievuista katoaa, tai tarvitsee pesua.

Pehmolelu
Pehmolelu on pehmeä ja tärkeä kaveri iltaisin. Tutustu valikoimaamme ja valitse vauvallesi pehmeä ja suloinen pien ystävä.

Yövalo
Yövalo loistaa himmeästi lastenhuoneessa vauvan nukkuessa. Tutustu kanilamppuun, josta on jo tullut klassikko.

Iltasatu
Moni vauva nukahtaa kuullessaan rauhallisen iltasadun. Vältä stimuloivia satuja ja valitse mielummin rauhoittava satu, jonka ääreen on helppo nukahtaa.

Pimennysverhot
Osa lapsista nukkuu parhaiten pimeässä. Pimennysverhot ei ainoastaan pimennä huonetta, vaan viilentää huonetta samalla. Näin lastenhuoneessa on viileä ja mukava nukkua. Löydät pimennysverhomme täältä!

Vauvanpesä
Vauvanpesä on hyvä investointi, sillä se luo turvallisuuden tunnetta vauvallesi. Vauvanpesää on helppo liikutella ja se sopii yhtä hyvin pinnasänkyyn kuin lastenvaunuun. Paras paikka niin päiväunille kuin yöunille.

Soittorasia
Soittorasian rahoittava musiikki voi saada levottoman vauvan nukahtamaan helpommin. Meiltä löydät erilaiset soittorasiat – klassiset ripustettavat soittorasiat sekä soivat pehmolelut.

Mobiili
Moni vauva nukahtaa katsellessaan mobiilia, toiset taas piristyvät seuratessaan liikettä sängyn yläpuolella. Meidän vinkki on kokeilla, että mikä sopii sinun vauvallesi parhaiten.

Little Roomies - Welcome to our little world
Little Roomies on uusi tuotemerkkimme perheen pienimmille. Täältä löydät huopia, pehmeitä vuodevaatteita, tyylikkäitä säilytysratkaisuja, mahtavat yövalot sekä paljon vastustamattomia sisustustuotteita. Little Roomies -tuotteet myyvät Hemtex-myymälät sekä hemtex.fi.