Lahjavinkit lapsille

Onko juhlat lähestymässä, mutta et vielä ole löytänyt sopivaa lahjaa? Olitpa etsimässä lahjaa kastejuhlaan, nimiäisiin tai synttäreille, meiltä löydät paljon sopivia vaihtoehtoja. Tutustu suloisten lahjojen valikoimaan ja valitse oma suosikkisi.

Astiasetti
Suloinen astiasetti on käytännöllinen lahja, joka tulee varmasti käyttöön. Astioita koristavat metsän eläimet, jotka viihdyttävät pienokaista ruokailun ajan.

Pehmolelu
Suloinen pehmolelu sopii pienokaisen kaveriksi ja halattavaksi. Tutustu ihaniin pehmeisiin pehmoleluihin ja valitse niistä lapsen uusi paras ystävä.

Uniriepu
Uniriepu tuo vauvalle turvaa ja sitä onkin ihana halia niin hereillä kuin unien aikana. Ihana uniriepu on rakas aarre ja kulkee pienokaisen rinnalla koko lapsuuden ajan.

Leikkimatto
Pehmeä leikkimatto sopii oivaksi leikkialustaksi lastenhuoneeseen. Maton pohja on liukumatonta materiaalia, joka pitää maton paikallaan.

Säilytyskori
Suloiset lelut tarvitsevat myös kauniin säilytyskorin. Ihana punottu kori sopii hyvin myös lahjaksi, joten tutustu malleihin ja valitse suosikkisi. Tutustu säilytystuotteisiin tästä.

Pienet säilytysrasiat
Pieni säilytysrasia on oiva lahja, sillä sinne voi kätkeä vauvan ensimmäisen kiharan tai lapsen ensimmäisen hampaan. Rasia on myös kaunis yksityiskohta.

Babymobile
Leikkisä mobile sopii täydellisesti lahjaksi. Kirkkaat värit viihdyttävät lasta esimerkiksi vaipanvaihdon ajan tai sopii kauniiksi yksityiskohdaksi sängyn yläpuolelle.

Babybody
Kätevä ekologista puuvillaa oleva nepparibody tulee aina tarpeeseen ja sopii hyvin myös lahjaksi. Valitse useamman eri kuosin väliltä oma suosikkisi. Lisäksi voit yhdistää lahjaan myös muita saman kuvion tuotteita!

Pussilakanasetti
Olethan jo tutustunut ihaniin pussilakanasetteihin? Ekologisesta percalepuuvillasta valmistetut pussilakanat sopivat ihanasti pinnasänkyyn ja on täydellinen lahja perheen pienokaiselle.

Vauvan torkkupeitto
Lämpöinen torkkupeitto sopii pinnasänkyyn ja on samalla kaunis ja tarpeellinen yksityiskohta. Tutustu kesän kauniisiin kuvioihin ja valitse lahjaksi ekologista puuvillaa oleva laadukas torkkupeitto Little Roomies -tuoteperheestä.

Imetystyyny
Tämä lahja ilahduttaa varmasti äitiä, sillä kaunis lehtikuvioinen tyyny tukee imetysasentoa ja tekee siten imetyshetkistä viihtyisiä.

Little Roomies - Welcome to our little world
Little Roomies -mallisto perheen pienimmille. Löydät mallistosta suloiset unirievut, pehmolelut, pehmeät pussilakanasetit ja kauniit sisustusesineet sekä paljon muuta. Tutustu mallistoon ja tule ostoksille myymälään tai verkkokauppaan hemtex.fi.