Upea lasten huone suloisella tapetilla

Upea lasten huone suloisella tapetilla

Näyttävät tapetit lastenhuoneeseen

Näyttävillä tapeteilla luot kätevästi lastenhuoneelle täysin uuden yhteneväisen ilmeen. Voit tapetin avulla myös jakaa huoneen eri osioihin. Tapetoi huoneen kaikki seinät tai käytä tapettia tehosteena yhdellä seinällä. Oletko koskaan ajatellut, että myös katon voi tapetoida?

tapettimallit

Värit ja kuosit

Little Roomies -malliston tapettien värit ja kuosit on sovitettu yhteen, jolloin voit myös yhdistää eri tapetteja keskenään.

Sen lisäksi löydät Little Roomies -tuoteperheen valikoimasta muita tuotteita, joissa tapettien kuosit ja värit toistuvat. Näin saat luotua kauniin yhteneväisen ilmeen.

Tapetti asennetaan tavallisella tapettiliisterillä. Mikä tapetti on sinun suosikkisi?

vuodevaatteet
lastentapetit

Vinkki!

Mikäli sinulta jää tapettia yli tapetoinnista, voit käyttää sitä koristeellisina yksityiskohtina laatikoissa tai vaikka hyllyjen taustalla.

Ruotsissa valmisetut laatutapetit

Nämä uudet laadukkaat tapetit valmistetaan Ruotsissa, jossa tapetinvalmistuksella on pitkät perinteet. Kaikki materiaali mitä tuoannosta jää yli kierrätetään. Tapetit valmistetaan sertifioidusta, ympäristöystävällisesta materiaalista ja painanta tapahtuu vesipohjaisilla, täysin myrkyttömillä väreillä – turvallinen valinta lastenhuoneeseesi.

Mitoitus

Tapettimallistosta löydät 9 eri standardipituista* tapettia. Tapetin pinta voidaan puhdistaa kostealla liinalla.

Yhden rullan mitat: 0,53 m x 10,5 m, joka huoneen seinän korkeudesta riippuen kattaa noin 4,8 m2 pinta-alan.

*Fototapeteissa Lazy Jungle ja Friends in the Forest on korkeampi digitaalisesti painettu yksi suuri kuvio, jonka vuoksi tapetin peittämä pinta-ala on 4,8 m2, joka vastaa mittoja 1,8 m (leveys) ja 2,65 m (korkeus). Voit jatkaa kuviota ostamalla toisen kappaleen, jolloin seinän maksimipituus voi olla 3,6 m.

Myymälöistämme voit ostaa edullisesti tapettinäytteen, itse tapetit on tilattavissa vain verkkokaupastamme.