Lomalla lasten kanssa

Suloiset babybodyt
Pakkaa mukaan riittävästi vaatteita, näin vältyt pyykkäämiseltä. Tutustu ihaniin kesän bodeihimme, jotka ovat ekologista puuvillaa ja tuntuvat pehmeältä päällä. Samat suloiset kuviot toistuvat myös muissa Little Roomies -sarjan tuotteissa.

Tutit
Tutteja ei voi olla koskaan liikaa. Tuteissamme on oikea anatominen muotoilu ja korkea laatu. Ne ovat tietysti BPA-vapaita ja suuosa on silikonia. Tutit valmistetaan Esskan toimesta Ruotsissa.

Kylpytakki
Tutustu ihaniin huppupyyhkeisiin ja käytännöllisiin ponchoihin. Ne on valmistettu ekopuuvillasta ja ovat saaneet myös OEKO-TEX-merkinnän, joka varmistaa, ettei tuotteissa ole terveydelle haitallisia aineita.

Ruokalappu
Mukaan kannattaa ottaa myös muutama ylimäärinen ruokalappu, sillä ne suojaavat vauvasi vaatteita niin ruokatahroilta, kuin pukluilta. Pehmeät ekopuuvillaiset ruokalaput tuntuvat kaulalla mukavalta.

Torkkupeitto
Ihana torkkupeitto peittelee lapsesi höyhensaarille päiväunien ajaksi. Kaikki Little Roomies -tuoteperheen puuvillatuotteet ovat 100% ekologista puuvillaa.

Toilettilaukku
Toilettilaukkuun on helppo pakata kaikki tarvittava lomalle. Sinne sopivat niin voiteet, kosteuspyyhkeet, laastarit ja vauvahammasharja.

Vauvanpesä
Vauvanpesässä lapsi tuntee olonsa turvalliseksi ja rauhoittuu vilkkaan lomapäivän jälkeen. Levollisten yöunien jälkeen on vauvasi valmis uuden päivän seikkailuihin!

Hoitoalusta
Kokoon taittuva hoitoalusta on mitä parhain tuote ottaa mukaan lomalle. Näin saat vaihdettua lapsesi vaipan aina puhtaalla alustalla. Kokoon taittuvan ominaisuutensa vuoksi hoitoalusta vie vain vähän tilaa. Hoitoalustan taskuihin saat kätevästi pakattua vaipanvaihtoon tarvittavat tuotteet.

Pussilakanasetit
Pakkaa mukana ihana pussilakanasetti lapsellesi. Ekopuuvilla tuntuu ihanalta ihoa vasten ja antaa ihon hengittää lämpiminäkin kesäöinä. Valitse oma suosikkisi ihanista kuoseista!

Älä myöskään unohda ottaa mukaan pehmolelua!


Little Roomies - Welcome to our little world
Little Roomies -mallisto perheen pienimmille. Löydät mallistosta suloiset unirievut, pehmolelut, pehmeät pussilakanasetit ja kauniit sisustusesineet sekä paljon muuta. Tutustu mallistoon ja tule ostoksille myymälään tai verkkokauppaan hemtex.fi.