Vinkkejä päiväuniin ulkona

Mikä onkaan ihanampaan kuin torkut raikkaassa ulkoilmassa. Pitkillä kävelylenkeillä vauvasi saakin mitä parhaimmat päiväunet ja unia on helppo jatkaa vaunulenkin jälkeen vielä parvekkeella tai terassilla. Lue alta vinkkejä päiväuniin ulkona.

Vauvan neulottu torkkupeitto
Kevyt neulottu torkkupeitto pitää vauvasi sopivan lämpimänä vaunuissa päiväunien ajan. Kaikki vauvan torkkupeittomme ovat 100% ekologista puuvillaa ja löydät ne kesän ihanissa sävyissä tästä.

Vauvanpesä
Vauvanpesä on helppo ottaa mukaan ja siinä saa mitä parhaimmat päiväunet. Pulleat reunat varmistavat turvallisuuden.

Musliinipeitto
Ihana musliinipeitto on tavallista torkkupeittoa viileämpi ja sopii siten täydellisesti lämpimiin kesäpäiviin. Kesän Bumble Bee -kuvio on hellyttävä ja peitto on valmistettu ekopuuvillasta. Täydellinen peitto vaunulenkkeihin!

Pehmolelu
Pehmolelu sopii hyvin unikaveriksi päiväunille. Tutustu ihanaan valikoimaan ja valitse lapsellesi uusi suosikkiystävä!

Babybody
Lämpimänä kesäpäivänä on ihana nukkua kevyessä ekopuuvillasta valmistetussa bodyssa, joka tuntuu pehmeältä ihoa vasten ja hengittää hyvin. Tutustu myös saman kuvion muihin tuotteisiin, kuten torkkupeittoihin ja pussilakanoihin!

Vauvan torkkupeitto
Ihana kevyt ja pehmeä vauvan torkkupeitto sopii päiväunille ja myös mukavasti unirievuksi. Voit myös ripustaa sen vaunuihin estämään tuulta tai auringonsäteitä. Tutustu ihaniin väreihin ja Little Roomies -malliston suloisiin kuvioihin tästä.

Little Roomies - Welcome to our little world
Little Roomies -mallisto perheen pienimmille. Löydät mallistosta suloiset unirievut, pehmolelut, pehmeät pussilakanasetit ja kauniit sisustusesineet sekä paljon muuta. Tutustu mallistoon ja tule ostoksille myymälään tai verkkokauppaan hemtex.fi.