Sisustusvinkit

Lue helpot vinkit käytännöllisen ja kauniin lastenhuoneen sisustamiseen.

Ideoita lastenhuoneen sisustukseen
Aloita valitsemalla lastenhuoneeseen sopiva ja itseäsi miellyttävä taustaväri. Tunnelmallisen kokonaisuuden luot lisäämällä sisustustuotteita, jotka korostavat taustaväriä ja luovat tunnelmaa.

Luo ihana leikkinurkkaus sänkykatoksella
Sänkykatos toimii myös tunnelmallisena majana. Ripusta sänkykatos lastenhuoneeseen. Pehmeyttä ja tunnelmaa lisäät matolla ja kauniilla koristetyynyillä.

Luo tunnelmaa matoilla
Matot viimeistelevät tunnelmallisen lastenhuoneen. Pyöreä matto pehmentää tunnelmaa. Materiaalivalinnassa kannattaa huomioida millaisella alustalla leikit sujuvat helpoiten, pörröinen pehmeä matto ei välttämättä ole optimaalisin leikin kannalta. Mattovalintaa tehdessä kannatta myös miettiä, että halutaanko maton erottuvan kokonaisuudesta, vai sointuvan hyvin yhteen muun kokonaisuuden kanssa.

Kaunis ja pehmeä lampaantalja
Kaunis ja pehmeä lampaantalja sopii täydellisesti lastenhuoneeseen. Lampaantalja toimii hyvin mattona tai nojatuolin pehmusteena. Lampaantaljajäljitelmä Dolly löytyy useassa hempeässä värissä.

Psst! Aito lampaantalja on tyylikäs lastenhuoneen lattialla, mutta se on myös täydellinen valinta vaunuun tai pulkkaan. Lampaantalja lämmittää tehokkaasti ja kestää käytössä vuosia. Tutustu aitoon Truls-lampaantaljaamme, jota löytyy ruskeana, valkoisena ja harmaana.

Säilytä tyylikkäästi
Panosta tyylikkäisiin ja käytännöllisiin säilytyskalusteisiin. Näin vältyt siltä, että lelut ovat pitkin lattiaa. Tutustu myös Bogart säilytysjakkaraan, joka on tyylikäs mutta mahtuu myös pieneen tilaan. Jakkaraa löytyy useassa eri värissä.

Pienimmät lelut pysyvät parhaiten järjestyksessä kauniiden laatikoiden ja korien avulla. Lastenhuone on helppo pitää järjestyksessä, kun kaikilla tavaroilla on oma paikkansa.

Pehmeät pussilakanasetit
Petaa pinnasänkyyn satumaisen tyylikkäät pussilakanasetit. Laadukkaat ja pehmeät vuodevaatteet ovat satavana kauniin valkoisina, hempeän pastellin sävyisinä tai kauniilla kuvioilla koristeltuina. Kaikki Little Roomies -malliston pussilakanat ovat 100 % ekologista puuvillaa. Huomioithan, että vauvoille ei tulisi käyttää tyynyä tai peittoa heidän nukkuessa. Seuraathan myös neuvolan antamia ohjeita.

Muotoon ommeltu aluslakana pysyy hyvin paikallaan. Kaunis reunapehmuste suojaa lasta kovilta pinnoilta ja pitää pienet kädet ja jalat sängyn sisäpuolella.

Vinkki! Vauvanpesä on käytännöllinen hankinta, jolla luot vauvallesi turvallisuuden tunnetta. Vauvanpesää on helppo liikutella ja se sopii yhtä hyvin pinnasänkyyn kuin lastenvaunuun. Paras paikka niin päiväunille kuin yöunille.

Tunnelmallinen huopa
Tunnelmallinen huopa viimeistelee lastenhuoneen. Valikoimistamme löydät pehmeitä vilttejä useasta eri materiaalista. Little Roomies – puuvillahuovat ovat kaikki valmistettu 100% ekologisesta puuvillasta.

Yhdistele värejä ja kuoseja
Lastenhuoneen tuotteistamme löytyy paljon kauniita kuoseja sekä yhteensopivia värejä. Kuosit toistuvat eri tuoteryhmissä, jolloin luot helposti lastenhuoneeseen yhteensopivan kokonaisuuden.

Satumaiset yövalot
Tyylikäs yövalo on lastenhuoneen must-have. Kauniista kanilampusta on muodostunut ajan myötä klassikko! Puhumattakaan kuulampusta, joka valaisee kauniisti koko sängyn. Yövalo Bunny taas vaihtaa kauniisti väriä.

Mikäli haluat luoda tunnelmallisen valaistuksen lastenhuoneeseen, on valoketjut tähän oiva valinta. Valikoimistamme löytyy useita eri värejä ja muotoja.

Kauniit seinäkoristeet
Seinäkoristeet lisäävät lastenhuoneen persoonallisuutta. Satumaiset taulut, seinätarrat, pehmoeläimet sekä kauniit eläinnaulakot luovat ihanan ilmeen lastenhuoneeseen.

Little Roomies - Welcome to our little world
Little Roomies on uusi tuotemerkkimme perheen pienimmille. Täältä löydät huopia, pehmeitä vuodevaatteita, tyylikkäitä säilytysratkaisuja, mahtavat yövalot sekä paljon vastustamattomia sisustustuotteita. Little Roomies -tuotteet myyvät Hemtex-myymälät sekä hemtex.fi.